JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Bonucci: «Μας αρέσει να ήμαστε στην κορυφή»


Το γκολ του κατά της Νάπολι τελικά κατοχυρώθηκε από τους  εμπειρογνώμονες της στατιστικής, ως γκολ του Vucinic αλλά ο Leonardo Bonucci απάντησε με άλλο γκολ εναντίον του Παλέρμο. Μετά το παιχνίδι δήλωσε: 

«Είμαι ευτυχής που κατάφερα και ξεμπλοκάρισα ένα παιχνίδι δύσκολο, σε ένα γήπεδο πάντα δυσάρεστο. Τα καταφέραμε εκμεταλλευόμενοι μια στημένη φάση. Ξέραμε ότι έτσι και αλλιώς έπρεπε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε την απόσταση από την Milan. Αλλά με το γκολ που πέτυχε ο Amauri βρισκόμαστε τώρα να χαιρόμαστε για την 1η θέση και τώρα είναι σειρά μας να οδηγούμε. Μας αρέσει να είμαστε εκεί πάνω, δουλέψαμε πολύ γι' αυτό, ήδη από τη Bardonecchia. Τώρα ζούμε ένα όνειρο και θα κάνουμε το παν για να το εκπληρώσουμε».

Quagliarella: «Όταν νικάς και σκοράρεις, είναι το τέλειο παιχνίδι»

Ο Fabio Quagliarella συνέχισε με γκολ μετά αυτό που πέτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακου κατά της Νάπολι σφραγίζοντας τους τρεις βαθμούς στη Σικελία. Είναι μια στιγμή χαράς για τον επιθετικό που έχει καταφέρει να επιστρέψει από τραυματισμό εφιάλτη της περασμένης σεζόν.

Μετά το τελικό σφύριγμα, ο 29χρονος είπε:
«Όταν νικάς και σκοράρεις, είναι το τέλειο παιχνίδι. Σήμερα δεν ήταν εύκολο, ξέραμε ότι το Palermo στην έδρα του ξέρει να παρενοχλεί τους πάντες, αλλά τους κρατήσαμε πίσω από το πρώτο ως το 90'. Αυτό ήταν το 5ο μου παιχνίδι ως βασικός και το γκολ ήταν μια ωραία ικανοποίηση, όπως το να έχουμε επιστρέψει στην 1η θέση. Από τώρα ως και την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Milan. Και σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο».

Barzagli: «Στόχος μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Barzagli από την πλευρά του μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως στόχος μας ήταν και είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός αμυντικός της Κυρίας είπε:

«O στόχος μας πριν παίξουμε κατά του Palermo ήταν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και αυτός πρέπει να παραμείνει. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε ακάθεκτοι και είναι σωστό να προσπαθήσουμε. Φτάσαμε εφτά παιχνίδια πριν το τέλος με ένα βαθμό παραπάνω από την Μίλαν για να τα παίξουμε όλα. Θα είναι ένα σκληρό τελικό σπριντ αλλά θα τα δώσουμε όλα. Εμείς φαβορί; Μια βδομάδα πριν λεγόταν το αντίθετο. Πριν την Inter βρισκόμασταν  7 βαθμούς πίσω... Αυτή είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει να κάνουμε πίσω ούτε ένα μέτρο, σήμερα μας έκανε ένα ωραίο δώρο ο Αμάουρι. Εμείς, πάντως, θα έπρεπε να κερδίσουμε έτσι κι αλλιώς. Πάει μια βδομάδα που έχουμε αυτή την ιδέα καρφωμένη στο μυαλό μας, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Milan. Η ήττα τους μας φόρτισε αλλά δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με όταν παίζαμε έχοντας εφτά βαθμούς απόσταση, η δουλεία μας ξεκίνησε από το σκληρό μήνα της προετοιμασίας. Ωριμάσαμε πολύ ως ομάδα και τους τελευταίους μήνες βελτιωθήκαμε πολύ και στις σημαντικές αναμετρήσεις. Τώρα λείπουν εφτά παιχνίδια, παραμένουμε σούπερ συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε μια άμυνα που μπορείς να εμπιστευτείς είναι χάρη στη μεγάλη βοήθεια που μας δίνουν επιθετικοί και μέσοι».

Matri: «Μετά το γκολ όλα ήταν πιο εύκολα»

Ο Αλεσάντρο Μάτρι είχε εξέχουσα συμβολή στη νίκη με 2-0 απόψε στο Renzo Barbera, μπορεί να ήρθε από τον πάγκο αλλά κατάφερε να δημιουργήσει το δεύτερο γκολ του Quagliarella με το  οποίο σκοτώθηκαν όποιες ελπίδες είχε το  Παλέρμο να αντιδράσει.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο επιθετικός είπε:
«Φτάσαμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ήδη το αποτέλεσμα της Milan. Αλλά προετοιμάσαμε το παιχνίδι για να νικήσουμε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των rossoneri. Παίξαμε με τη σωστή αυτοσυγκέντρωση πετυχαίνοντας μια νίκη που την αξίζαμε με το παραπάνω. Βέβαια, αφού ξεμπλοκάραμε το αποτέλεσμα, όλα ήταν πιο εύκολα. Η είσοδός μου; Ο Mister ζητά από όλους να είναι έτοιμοι και όποιος μπαίνει θέλει να κάνει κάτι καλό. Τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τη Lazio που, όπως όλες όσες απομένουν, θα είναι καθοριστική». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: