JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Boniperti: "Θα εκπλαγείτε από τον Conte"


"Τώρα τα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν". 

Ο Giampiero Boniperti προσκαλεί τον Κόντε και κάνει μια τελευταία προσπάθεια ενόψει της τελικής ευθείας που θα μπορούσε να φέρει στη Γιουβέντους το σκουντέτο που φάνταζε πολύ απροσδόκητο στην αρχή του έτους.

"Επτά παιχνίδια έμειναν με την καρδιά να χτυπάει δυνατά, επτά προκλήσεις τις οποίες θα υποστούμε όλοι στο γήπεδο, η βλέποντας από την τηλεόραση. Ξέρω τι θέλω να πω, το έχω δοκιμάσει τόσες πολλές φορές, όταν έπαιζα …" αυτό αποκαλύπτει ο πρώην αρχηγός και πρόεδρος της Γιουβέντους, ο οποίος, τέτοιες σεζόν στην καριέρα του τις έχει δει, τόσο ως παίκτης, όσο και ως στέλεχος της διοίκησεις.

"Ήταν αναμενόμενο από τη Μίλαν το στραβωπάτημα καθώς φαινόταν κουρασμένη. Αλλά και η Γιουβέντους ήταν καλή στα παιχνίδια της και έτοιμη να επωφεληθεί. Προσπέρασμα; Τι ικανοποίηση, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο ".

Τώρα, όμως, συνεχίζει να απευθύνει έκκληση ο Boniperti, να μη μιλάνε και να εργαστούν σκληρά μέχρι το τέλος: "Όσο λιγότερη συζήτηση γι 'αυτό, τόσο το καλύτερο”, φιλοσοφία που ήδη ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι από τον Conte:

Μα ποιος περίμενε να είναι έτσι η ομάδα τόσο μεγάλη, τι έχει γίνει με αυτή την ομάδα. Μπράβο στον Κόντε και στους έκτακτους ποδοσφαιριστές του. Αν φτάσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο θα είναι μια σεζόν που θα θυμόμαστε, γραμμένη με μεγάλα γράμματα ", τονίζει και πάλι ότι ο Boniperti υπόσχεται ότι: “Αν πάρουμε το Σκουντέτο, στις 13 Μαΐου θα είμαι στο Juventus Stadium”.

Για το τρίτο αστέρι. Αυτό το αστέρι ήταν το όνειρο του Avvocato. Μπορεί επίσης να είναι τέσσερα τα αστέρια, αν η Γιουβέντους κατακτήσει και το Κύπελλο Ιταλίας, η δέκατη κατάκτηση, στις 20 Μαΐου στη Ρώμη εναντίον της Νάπολης. Η φανέλα της Γιουβέντους τη σεζόν 2012-2013 θα μπορούσε να είναι τόσο γεμάτη από τρόπαια, αλλά σίγουρα στον περιλαίμιο θα υπάρχει μια φράση του Boniperti:

"Για την Γιουβέντους η νίκη δεν είναι σημαντική, είναι το μόνο πράγμα που μετράει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: