JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Pirlo: "Tώρα όλα εξαρτώνται από εμάς"


Στο Sky Sports έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη ο Αντρέα Πίρλο, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της υπεροχής πορείας της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα. Σας μεταφέρουμε μερικές από την απαντήσεις που έδωσε ο  μέσος της  Γιουβέντους. 

Andrea, πώς αισθάνεστε που είστε ένα βαθμό πάνω από την Milan, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος;
«Είναι σίγουρα ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ήταν λίγος ο χρόνος που δεν ήμασταν πρώτοι, τώρα είμαστε στην κορυφή και θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνει η ομάδα εκεί μέχρι το τέλος. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Πως μπήκατε χθες στο παιχνίδι ξέροντας ότι η Μίλαν είχε χάσει; «Επειδή είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή της σεζόν, μπήκαμε στο γήπεδο με ένα τεράστιο φορτίο μετά το αποτέλεσμα της Μίλαν, γιατί γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε με νίκη να πάρουμε και πάλι κεφάλι στην βαθμολογία, τα καταφέραμε, και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα».

Στο Μιλάνο επικρατεί νευρική κρίση; «Τώρα όλα εξαρτώνται από την  Γιουβέντους, δεν κοιτάμε την Μίλαν πλέον δεδομένου ότι κάθε βαθμός μετράει πολύ και αν εμείς κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας δεν μας ενδιαφέρει τη θα κάνει η Μίλαν».

Οι επόμενες τρεις μέρες είναι κρίσιμες; «Βεβαίως, έχουμε 7 δύσκολα παιχνίδια ακόμα. Η Λάτσιο είναι το πρώτο εμπόδιο, την έχουμε κερδίσει ήδη στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζουμε να την κερδίσουμε και την Τετάρτη για να συνεχίσει το όνειρό μας».

Ο Νέστα στη Juve; «Ναι συζήτησα το θέμα με τον Νέστα, αλλά αυτά είναι προσωπικά πράγματα. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα, είναι ελεύθερος να επιλέξει και πρέπει να δούμε ποια θα είναι η λήξη του πρωταθλήματος».

Ο Conte είπε ότι οι ιεραρχία άλλαξε από χθες. Η Γιουβέντους είναι πλέον το φαβορί κατά τη γνώμη σου;
«Αλλά δεν κατακτήσαμε ακόμα τίποτα, προσπαθούμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος, οι ιεραρχίες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Γι 'αυτό και αμέσως πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι της Τετάρτης, για να κερδίσουμε και στη συνέχεια εξαρτάται μόνο από εμάς».

Στο παιχνίδι για τον τίτλο τα ποσοστά τώρα πια είναι;
«Mμμ .. ίδια : 50 - 50, για τώρα».

Περιμένατε την κατάρρευση της Μίλαν χθες;
«Όχι, δεν την περιμέναμε, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Είχαμε όμως αυτή την ευχαρίστηση, και πήραμε πλεονέκτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: