JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Prandelli ανακοίνωσε τους 23 από τους οποίους οι 7 είναι Γιουβεντίνοι, κανονικά ο Bonucci στην εθνική ομάδα.


Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε τους 23 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Euro 2012 που θα γίνει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας: Παρά τις χθεσινές φήμες ότι ο αμυντικός της Γιουβέντους Λεονάρντο Μπονούτσι δεν θα είναι στην αποστολή τελικά ο Πραντέλι τον έχει στην αποστολή καθώς ποντάρει πολλά στην αμυντική γραμμή της πρωταθλήτριας Γιούβε.

Ο Bonucci που το όνομα του ακούστηκε χθες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είναι κανονικά στην 23αδα των Azzuri για το Euro 2012, αλλά από την ομάδα έμειναν έξω οι Andrea Ranocchia και Mattia Destro. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας έδωσε σήμερα το πρωί στην UEFA τον τελικό κατάλογο των κληθέντων ποδοσφαιριστών της.. 

Ο κατάλογος των 23 Azzuri που επέλεξε Πραντέλι για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας είναι οι εξής: 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 1 Gianluigi Buffon (Juventus), 14 Morgan De Sanctis (Napoli), 12 Salvatore Sirigu (Paris St.Germain).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 7 Ignazio Abate (Milan), 6 Federico Balzaretti (Palermo), 15 Andrea Barzagli (Juventus), 19 Leonardo Bonucci (Juventus), 3 Giorgio Chiellini (Juventus), 2 Christian Maggio (Napoli), 4 Angelo Obinze Ogbonna (Torino).

ΜΕΣΟΙ: 16 Daniele De Rossi (Roma), 22 Alessandro Diamanti (Bologna), 13 Emanuele Giaccherini (Juventus), 8 Claudio Marchisio (Juventus), 18 Riccardo Montolivo (Fiorentina), 5 Thiago Motta (Paris St. Germain), 23 Antonio Nocerino (Milan), 21 Andrea Pirlo (Juventus).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 9 Mario Barwuah Balotelli (Manchester City), 17 Fabio Borini (Roma), 10 Antonio Cassano (Milan), 11 Antonio Di Natale (Udinese), 20 Sebastian Giovinco (Parma).


Δεν υπάρχουν σχόλια: