JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ανιέλι: "Δημιουργήσαμε ένα κόσμημα που αφηγείται την ιστορίας μας"

Ο Andrea Agnelli και o Paolo Garimberti ήταν μαζί στο άνοιγμα του νέου μουσείου και επίσημα. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους βρέθηκε στο J-Μuseum εκφράζοντας το θαυμασμό του για τη φουτουριστική έλξη που έρχεται στη ζωή μόλις 3 ημέρες μετά από την γιορτή του συλλόγου για την κατάκτηση του τριακοστού σκουντέτο στο Juventus Stadium.


O διάσημος διεθνής δημοσιογράφος Garimberti μίλησε για την υπερηφάνεια του όταν του ζήτησαν να διαδραματίσει καίριο ρόλο στον εορτασμό της ένδοξης 115-χρονης ιστορίας της ομάδας.  Ο Garimberti δήλωσε: "Ήμουν ανάρπαστος όταν ο Αντρέα Ανιέλι μου ζήτησε να είναι πρόεδρος," παραδέχτηκε. "Κατά τα τελευταία παιχνίδια πραγματικά ήλπιζε ότι η ομάδα θα κερδίσει το Scudetto, καθιστώντας έτσι το άνοιγμα του μουσείου, ακόμη περισσότερο. Ως οπαδός και λάτρης του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσα παρά να μην εντυπωσιαστώ από το πόσο έχουν τα πάντα οργανωθεί, ενώνοντας όλα τα διάφορα αντικείμενα - όπως το Ballon d'Or (χρυσή μπάλα) βραβεία που κερδίθηκαν από τους Sivori και Νέντβεντ -. Με τη νέα τεχνολογία".


Ο Πρόεδρος Agnelli, πρόσθεσε: «Όταν ανοίξαμε το Γιουβέντους Στάδιο στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, το γήπεδο άλλαξε το ποδόσφαιρο. Χρειάστηκαν μερικοί επιπλέον μήνες για να ανοίξει και το μουσείο, αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε μια δομή ικανή να λειτουργούμε επτά ημέρες την εβδομάδα, βάζοντας μας στο ίδιο επίπεδο με τους ευρωπαίους ανταγωνιστές μας. Ο Benedetto Camerana δημιούργησε ένα κόσμημα που αφηγείται την ιστορία μας, αλλά και μας θυμίζει ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Αυτό ξεκινά από την Κυριακή με το Coppa Italia. Πρόκειται για μια θεμελιώδη στιγμή της σεζόν μας, και θεωρείται ως εξαιρετικά σημαντικό, επίσης, επειδή θα είναι ο δέκατος τίτλος μας στο διαγωνισμό".


Στα εγκαίνια βρέθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας αλλά και παλιές δόξες της όπως οι Ντάβιτς και Τακόνι.









Δεν υπάρχουν σχόλια: