JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ξέσπασε ο Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ξέσπασε για όσα τον κατηγόρησαν σχετικά με δηλώσεις που έκανε σχολιάζοντας τα στημένα. Τί λέει για το κλίμα της Εθνικής ενόψει Euro. Στις αρχές της εβδομάδας ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας για το νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες στην Ιταλία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «αν ένας αγώνας έρθει ισοπαλία δεν είναι και στημένος. Αν δύο ομάδες βολεύονται με την ισοπαλία δε χρειάζεται να συνεννοηθούν εκ των προτέρων για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ρισκάρει η μία μέσα στο γήπεδο, δεν ρισκάρει η άλλη και έρχεται η ισοπαλία».


Αυτή η δήλωση προκάλεσε σάλο πίσω στην πατρίδα του οδηγώντας τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους να ξεσπάσει με νέες του δηλώσεις. Σε έξαλλη κατάσταση λοιπόν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιταλικών ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το θέμα των στημένων αγώνων στην περσινή Serie B. 

Η Gazzetta dello Sport ζήτησε με το πρωτοσέλιδο της ουσιαστικά να κληθεί από τον εισαγγελέα και ο Μπουφόν και αυτός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας και εξαπέλυσε μια πρωτόγνωρη, για τον ίδιο, επίθεση στα ΜΜΕ.



Ξεκίνησε λέγοντας: "Στη χώρα μας όσοι είναι σωστοί και λένε την άποψη τους κινδυνεύουν να μπλέξουν στο τέλος. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάμε όλοι ως χώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας απαγορεύσετε να λέμε και την άποψη μας. ΟΚ; Ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του για οτιδήποτε κάνει και εγώ πάντα το έκανα και το κάνω. Προσπαθείτε πάντα οι δημοσιογράφοι να περάσετε την εικόνα ότι ενδιαφέρεστε για το ποδόσφαιρο αλλά είστε μόνο υποκριτές. Τίποτα παραπάνω. Ή μάλλον είστε κι άλλα, τα οποία δε χρειάζεται να αναφέρω τώρα. Η κατάσταση τις τελευταίες μέρες είναι χαώδης, λέτε και γράφετε ό,τι σας έρθει και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε, να αντιληφθείτε τι σας λέει ο άλλος. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βρείτε έναν ένοχο. Αν όλοι αποδειχθούν αθώοι θα λυπηθείτε. Θέλετε έναν ένοχο και θα προτιμούσατε αυτός να είναι Γιουβεντίνος".

Στην συνέχεια έριξε τα καρφιά του για τις επαφές τον δημοσιογράφων με τους εισαγγελείς: "Αν ο εισαγγελέας θέλει να μου μιλήσει, πείτε το τώρα. Φαντάζομαι θα το ξέρετε αν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί εσείς έχετε επαφές με εισαγγελείς όχι εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πάντα λέτε ότι τα ξέρετε όλα εκ των προτέρων και πάντα βγάζετε συμπεράσματα εκ των προτέρων. Αυτοί είστε, δεν είστε σοβαροί".

Δεν άφησε ασχολίαστω ότι πολλούς τους έχει πειράξει που η Γιούβε είναι και πάλι πρωταθλήτρια: "Η Γιουβέντους κατέκτησε μετά από 6 χρόνια το Scudetto. Από όσα γράφετε και λέτε τις τελευταίες μέρες καταλαβαίνω ότι αυτό σας στενοχώρησε. Ετσι δεν είναι; Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να μπλέξετε κάποιον από την ομάδα σε αυτό το θέμα. Προσπαθήστε κι άλλο. Το Scudetto το κατακτήσαμε επειδή είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτό είναι που σας ενοχλεί. Για το τι πραγματικά έγινε το 2006, βέβαια, δεν λέτε τίποτα όμως".

Συνέχισε είπε σε έντονο ύφος ότι έχουμε λύσει όλα τα άλλα και μόνο το ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα: "Στην Ιταλία φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι το ποδόσφαιρο. Τα έχουμε λύσει όλα τα άλλα και σας φταίει το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα είναι απλά. Οποιος έχει ηθικές αξίες στη ζωή του δε θα κάνει ποτέ τίποτα παράνομο. Οποιος δεν έχει και χρειάζεται χρήματα, θα κάνει παρανομίες. Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλες τις δουλειές".

Είπε και για την έφοδο της αστυνομίας στο προπονητικό κέντρο της εθνικής: "Πριν λίγες μέρες ήμασταν στα κρεβάτια μας, εδώ στο προπονητικό κέντρο, όταν στις 6:30 το πρωί ακούσαμε φωνές. Στις 6:30 έκανε έφοδο η αστυνομία για να συλλάβει ποδοσφαιριστή της εθνικής ομάδας, τον Κρισίτο, με τις κάμερες να έχουν στηθεί αρκετή ώρα πριν για να τραβήξουν όλες τις εικόνες. Το έχετε κάνει reality show και μετά θα μας κατηγορείτε αν δεν πάμε καλά στο Euro και θα ψάχνετε να βρείτε τι έφταιξε"...

Επιτέθηκε εκ νέου στους δημοσιογράφουν για το ´οτι ξέρουν δήθεν τι έχει καταθέση ο καθέναν : "Εχετε φτάσει στο σημείο να τελειώνει κάποιος την κατάθεση του και 10 λεπτα μετά, μόνο 10 λεπτά μετά, να βγαίνετε και να λέτε ότι έχετε αποκλειστικά τι είπε ο άλλος στην κατάθεση του. Οταν βέβαια αποδεικνύεται, μετά από καιρό, ότι είπε διαφορετικά πράγματα, δεν σας βλέπω ποτέ να βγαίνετε να ζητήσετε συγνώμη. Πάντα τα ξέρετε όλα, πάντα είστε έγκυροι... Αυτό νομίζετε".

Συνέχισε κατηγορώντας και πάλι τους δημοσιογράφουν για το ότι έβαλαν κατά του Μπονούτσι: "Τον Κρισίτο ήρθε και τον πήρε η αστυνομία μετά από εντολή του εισαγγελέα. Τον Μπονούτσι δεν τον κάλεσε κανένας εισαγγελέας ποτέ αλλά εσείς τους βάλατε δίπλα-δίπλα στα πρωτοσέλιδα. Τους παρουσιάσατε το ίδιο. Γιατί; Προφανώς επειδή ο Μπονούτσι παίζει στη Γιουβέντους και αυτό σας αρκεί. Μετά βέβαια, αφού παρουσιάσατε και τον Κρισίτο σαν τέρας πριν καν ολοκληρωθεί η υπόθεση για να δούμε αν είναι αθώος ή ένοχος, αναρωτιόσασταν γιατί τον απέκλεισε ο Πραντέλι από την αποστολή για το Euro και θέλατε να κάνετε και κριτική... Καταλαβαίνετε τι είστε;".

Στήριξε τον προπονητή του στη Γιούβε: "Προσπαθείτε να μπλέξετε και τον Κόντε. Μόνο και μόνο επειδή είναι ο προπονητής της πρωταθλήτριας Γιουβέντους. Θα είναι ο προπονητής μας πάντως και τη νέα σεζόν και για πολλά χρόνια".

Υπερασπίστηκε ξανά τα όσα είπε: "Θεωρήσατε ότι έπρεπε να με καλέσει ο εισαγγελέας επειδή είπα την αλήθεια. Οποιος είναι στο ποδόσφαιρο έστω για ένα χρόνο, πόσο μάλλον για πολλά περισσότερα, καταλαβαίνει τι είπα. Δείτε τον ημιτελικό στο Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν. Ηθελε λίγα λεπτά να λήξει, το σκορ ήταν στο 2-1 και δεν ρίσκαρε καμία από τις δύο ομάδες, προτιμώντας να πάνε στα πέναλτι. Να τους καλέσει ο εισαγγελέας και αυτούς; Ηταν στημένο και αυτό το παιχνίδι από παράνομο στοιχηματικό κύκλωμα;".

Και τελείωσε μιλώντας για το κλίμα στις τάξεις της εθνικής: "Ο,τι κι αν γράφετε, το κλίμα στην εθνική Ιταλίας είναι καλό και θέλουμε να κατακτήσουμε το Euro. Αν δεν το κατακτήσουμε, θέλουμε να είμαστε τουλάχιστον στους ημιτελικούς. Αν όλα πάνε καλά πάντως, σας παρακαλώ να μη βγείτε να πείτε ότι με το σκάνδαλο αυτό και με τον τρόπο που το παρουσιάσατε μας δώσατε έξτρα κίνητρο. Δεν μπορείτε να μας δώσετε τίποτα".





Δεν υπάρχουν σχόλια: