JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Στην φανέλα του τελικού της Juve ένα αφιέρωμα στον Άλεξ Ντελ Πιέρο.



"Μια Αγάπη", αυτή η φράση θα αναγράφεται στο ειδικό σήμα ραμμένο στις φανέλες της Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ένα αφιέρωμα, καθήκον, προς τον Alex Del Piero. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι οι οπαδοί της Γιουβέντους αυτοί, αλλά οι συμπαίκτες και η διοίκηση της ομάδα για να τιμήσει την ιστορία του Capitano με τα χρώματα της Γιουβέντους. Στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Νάπολι, η φανέλα της Γιουβέντους θα έχει ένα ειδικό σήμα. Αφιερωμένο στον Ντελ Πιέρο. 

Ο άνθρωπος-σύμβολο της Γιουβέντους είναι έτοιμος για να φορέσει για τελευταία φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, στον τελικό του "Ολίμπικο" κόντρα στη Νάπολι με φόντο το Κύπελλο Ιταλίας, και η διοίκηση της "Μεγάλης Κυρίας" φρόντισε ώστε το ματς αυτό να είναι ιδιαίτερο για τον Ντελ Πιέρο για έναν ακόμα λόγο.
Αυτός είναι το γεγονός ότι οι παίκτες της Γιούβε θα αγωνιστούν φορώντας μία φανέλα που δεν έχει ξαναφορεθεί ποτέ...
Στο κέντρο της φανέλας θα υπάρχει μία μαύρη ασπίδα ενώ στο εσωτερικό θα αναγράφονται δύο ημερομηνίες (12 Σεπτεμβρίου 1993 - 20 Μαΐου 2012), που θα αντιστοιχούν στο πρώτο και στο τελευταίο παιχνίδι του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη φανέλα των Τορινέζων.

«12 Σεπτεμβρίου 1993, 20 Μαΐου 2012, δύο ημερομηνίες, μία μοναδική αγάπη. Αυτή που έδεσε και θα δένει για πάντα τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τη Γιουβέντους. Οι ημερομηνίες είναι εκείνες του πρώτου παιχνιδιού του ασπρόμαυρου αρχηγού, σχεδόν 19 χρόνια πριν κόντρα στη Φότζα, και του τελευταίου, το βράδυ της Κυριακής, κόντρα στη Νάπολι. Οι ημερομηνίες θα χαραχτούν μέσα στο ειδικό σήμα που θα τοποθετηθεί στις φανέλες που θα φορούν οι παίκτες στον τελικό του Κόπα  Ιτάλια, ενώ κάτω από αυτές θα γράφεται "Μία αγάπη". Με αυτό τον τρόπο θα τον τιμήσει η διοίκηση και οι συμπαίκτες του. Με μία απλή χειρονομία, η οποία συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τι εκπροσωπεί ο Άλεξ για τη Γιουβέντους και το αντίθετο. 19 χρόνια ενός μοναδικού έρωτα, που θα χαραχτούν σε μία μοναδική φανέλα και στην καρδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: