JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μαρότα: "Στόχος της Γιούβε το Champions League"

Η επιστροφή στην κορυφή ανοίγει ένα νέο κύκλο στη Γιουβέντους και ο Μπέπε Μαρότα σε συνέντευξη του αναφέρθηκε σε όλα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο γενικός διευθυντής της Μεγάλης Κυρίας τόνισε πως θα γίνουν μεταγραφές αξίας λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα υπάρχουν την επόμενη σεζόν, τονίζοντας πως οι Μπιανκονέρι είναι υποχρεωμένοι να στοχεύουν στην κατάκτηση όλων των τίτλων.


 «Στην Αγγλία υπάρχουν κάποιοι ιδιοκτήτες ομάδες που σκορπούν λεφτά για πλάκα ενώ στη Γερμανία δίνουν έμφαση στο σωστό μάνατζμεντ. Στην Ιταλία χάσαμε προς τα τέλη της δεκαετίας του '90 τα ηνία σε ό,τι αφορά τα ποσά που ξοδεύονται και η λύση για τις ομάδες μας είναι η σωστή οργάνωση. Σίγουρα ως Γιουβέντους θα κοιτάξουμε να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας καθώς τη νέα σεζόν θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια ενώ ο Αντόνιο Κόντε και το επιτελείο του ήδη δουλεύουν πάνω στο πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας», είπε αρχικά ο Μαρότα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιστροφή της Γιουβέντους στο Champions League, για να δώσει την ακόλουθη απάντηση.


«Ο στόχος της Γιουβέντους είναι η κατάκτηση του Champions League. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε αυτόν τον στόχο λόγω της ιστορίας μας, του ονόματος μας. Δεν λέω ότι θα το κατακτήσουμε αμέσως, λέω ότι πάντα αυτός είναι ο στόχος μας. Ολα μπορούν να γίνουν πάντως και το είδαμε με την Τσέλσι. Ποιος υπολόγιζε πριν κάποιους μήνες ότι θα έπαιρνε το τρόπαιο;».


 Οπως και να έχει, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όπως είπε και ο Μαρότα, που παραδέχθηκε ότι ο στόχος είναι ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση: «Θέλουμε να κάνουμε δύο-τρεις εξαιρετικές κινήσεις χωρίς να χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας και χωρίς να έρθουν τα πάνω-κάτω και στα οικονομικά. Ο Φαν Πέρσι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς και είναι πιθανό να βρίσκεται, μαζί με τους Σουάρεζ και Ιγκουαΐν, στη λίστα μας. Ο Καβάνι; Δεν αρκεί να σκέφτεται κάποιος ποιον θέλει μια ομάδα αλλά και αν πουλάει κάποιον παίκτη η άλλη ομάδα. Οσο για τον Μπαλοτέλι λέω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν σκεφτήκαμε την περίπτωση του γιατί δεν μας ενδιαφέρει μόνο το ταλέντο κάποιου ποδοσφαιριστή αλλά και άλλα πράγματα, πολύ σημαντικά».


 Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι η Μεγάλη Κυρία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πολ Πογκμπά που απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ μίλησε και για τους Βεράτι, Ασαμόα, Μποριέλο και Τζιοβίνκο.


 «Σεβαστήκαμε απολύτως τους κανόνες στο θέμα του Πογκμπά. Ενημερώσαμε την Γιουνάιτεντ για το ενδιαφέρον μας, ο παίκτης απάντησε αρνητικά στη δική τους πρόταση και τώρα περιμένουμε την απάντηση του στη δική μας. Οσο για τον Βεράτι, η Γιουβέντους πάντα ενδιαφερόταν και θα ενδιαφέρεται για νεαρούς Ιταλούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο. Το γεγονός ότι είναι Γιουβεντίνος και το έχει δηλώσει σίγουρα βοηθάει στις διαπραγματεύσεις αλλά θα πρέπει και η Πεσκάρα να σεβαστεί κάποια πράγματα σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις της. Ο Κόντε έχει ζητήσει την απόκτηση ενός μέσου που μπορεί να κάνει παιχνίδι αλλά και να αμυνθεί. Ο Ασαμόα είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουμε. Σε ό,τι αφορά τον Μποριέλο, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ενώ ο Τζιοβίνκο έπρεπε να αποδείξει την αξία του και στην Πάρμα το έκανε. Εχει ωριμάσει αρκετά και θα μιλήσουμε με την Πάρμα για να δούμε αν θα επιστρέψει σε εμάς ή θα επιλέξουμε κάτι διαφορετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: