JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Έτοιμη να πάρει Ντρογκμπά και Πογκμπά η Γιούβε.

Έτοιμη για το… colpo grosso φαίνεται πως είναι η Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ θα προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Ντιντιέ Ντρογκμπά!


Ο 34χρονος Ντρογκμπά… υπέγραψε το φινάλε της καριέρας του στην Τσέλσι «χαρίζοντάς» της το φετινό Champions League και οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι θ’ αναχωρήσει για… εξωτικούς προορισμούς, όπως τα πρωταθλήματα Κατάρ, Ιαπωνίας και Κίνας.


Ιταλικά δημοσιεύματα ωστόσο, αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Γιουβέντους θέλουν να κάνουν «δικό» τους τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού προσφέροντας του μάλιστα, διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5.000.000 ευρώ!
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά προφανώς θα σκεφτεί σοβαρά μία τέτοια πρόταση από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία, πάντως, αν δεν καταφέρει να τον πείσει μπορεί να… βολευτεί και με τον 19χρονο Γάλλο, Πολ Πογκμπά!


Ο νεαρός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο και φέρεται να έχει, ήδη, συμφωνήσει με την «Μεγάλη Κυρία». Το ιδανικό «σενάριο», βέβαια, για τους «μπιανκονέρι» είναι να ‘χουν τη νέα σεζόν και… Πογκμπά και Ντρογκμπά!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε στα καλα μας;Θα παρουμε παιχτη τελειωμενο;Ποσα ματς θα μπορει να βγαλει ολη την χρονια;Γιατι σε ολα δεν θα μπορει..!Ανα την χρονια λογω και της θεσης που αγωνιζεται βγαζει 2 τραμαυτισμους τουλ. που σημαινει μεχρι και 2-3 μηνες δεν θα αγωνιζεται...και αυτον τον παιχτη εμεις θα τον παρουμε;;;Ας ελπισω να ειναι φημες και μονο φημες!!Μου αρεσει σαν παιχτης αλλα δεν κανει για την ομαδα μας τωρα πια...Χωρια που θα πρεπει να προσμαρμοστει στο πρωταθλημα και αυτο ισως του παρει και συν καποιο χρονο...!Δηλαδη παει η χρονια μετα!!Αν θελουμε να κανουμε κατι αξιολογο καλα θα κανουμε να κοιταμε παιχτες με μελλον που αν οχι την πρωτη τους χρονια στην ομαδα, την δευτερη να μπορουν να ανεβασουν την αποδοση τους κατακορυφα και να βοηθησουν την ομαδα τα μεγιστα...!Ο Ντοργκμπα δεν ειναι πια ενας απο αυτους τους παιχτες!!

ΥΣ 1 Για τον Πογκμπα τα χουμε ξανα πει!Μακαρι να ερθει και να πιασει!!Εχει ολο το μελλον μπροστα για να το κανει!!

ΥΣ 2 Για τον Ντοργκμπα να διευκρινησω οτι τον θεωρω μεγαλο παιχτη απλα την δεδομενη στιγμη το να ερθει σε μια ομαδα οπως η Juve με αλλη νοοτροπια και που θα αγωνιζεται σε πολυ σε μεγαλα tempo θεωρω οτι ειναι τουλ. ρισκο τρελο το να τον φερουν και εξηγηθηκα παραπανω...!

ΥΣ 3 Φερε τον Higuain να τελειωνουμε και να κλεισει η τρυπα σε αυτη την θεση!!Θα ναι κινηση ματ αν ερθει..!!


Forza Juve


Σακης Θεσ/νικη

Ανώνυμος είπε...

o bogba kai verratti einai polu kales metagrafes gia to kentro kai malista kai gia polla xronia. pantos an den paroun megalo for prepei aparetita na paroume giovinco kai jovetic gia ta akra kai na perasei mprosta o mirko. makari na fernan sthn juve kai ton ciro imobail. kai neos kai vazei polla gol kai einai kai diko mas paidi. an poulisoun krasits elia matri mello martinez zigler motta kai fyshka den agorasoun borielo mporoume aneta na paroume autous pou eipa prin gia mprosta kai kentro kai na paroume kai ena kalo mpak

Ανώνυμος είπε...

Άμα ισχύουν οι φήμες εκεί στη Γιουβε δεν πάνε καλά.Αυτή η καραφλή νεράιδα (μαροτα) θέλει ένα γερο ξύλο ή μάλλον θέλει έναν π#%$&ο στο κ*λ* για να έρθει στα λογικά του.Καναμε αυτην την μαλακια περσι με τον Τονι. Εξάλλου άμα θέλουν Ντρογκμπα (35 χρονών)Να κρατήσουν τον DEL PIERO.

erind

Ανώνυμος είπε...

Άμα ισχύουν οι φήμες εκεί στη Γιουβε δεν πάνε καλά.Αυτή η καραφλή νεράιδα (μαροτα) θέλει ένα γερο ξύλο ή μάλλον θέλει έναν π#%$&ο στο κ*λ* για να έρθει στα λογικά του.Καναμε αυτην την μαλακια περσι με τον Τονι. Εξάλλου άμα θέλουν Ντρογκμπα (35 χρονών)Να κρατήσουν τον DEL PIERO.

erind