JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γιούβε και Φαν Πέρσι όλο και πιο κοντά.

Στην αποκάλυψη ότι ο επιθετικός της Άρσεναλ Ρόμπι Φαν Πέρσι βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους προέβη η ιταλική ιστοσελίδα «Gazzetta dello Sport».


Με την «Μεγάλη κυρία» να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού για τη νέα χρονιά, ένα ακόμα όνομα αυτό του επιθετικού των «κανονιέρηδων» έρχεται στο προσκήνιο, έπειτα από την πληροφόρηση που υπήρχε χθες για πρόταση διετούς συμβολαίου στον Ντρογκμπά.


Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το ρεπορτάζ ο Ολλανδός βρέθηκε στο Τορίνο για να δει τόσο το νέο γήπεδο της «Γιούβε» όσο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας και να συζητήσει στη συνέχεια το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι».
Οι πρωταθλητές Ιταλίας φέρεται να έχουν προσεγγίσει τον Φαν Πέρσι προσφέροντάς του συμβόλαιο με τις απολαβές να αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια ετησίως με τον παίκτη να δείχνει θετικός σε μετακίνησή του στο Τορίνο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της Γιουβέντους δεν είναι τωρινό, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να φημολογείται ότι βρέθηκε στο Τορίνο στις αρχές του μήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση της Γιουβέντους. Ο Αρσέν Βενγκέρ από την άλλη, έχει τονίσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει ο Ολλανδός στην ομάδα, όμως γνωρίζει καλά ότι εάν ο Φαν Πέρσι θέλει να αποχωρήσει, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, με την Άρσεναλ να αναζητά πλέον την καλύτερη δυνατή πρόταση που θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας.


Το συμβόλαιό του Ολλανδού με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2013 και σίγουρα η Άρσεναλ δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση τον ποδοσφαιριστή να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου.

2 σχόλια:

Xristos είπε...

makari thee mou na einai alitheia ola afta kai na erthei sto torino aftos o paiktaras

Ανώνυμος είπε...

polu kalos paixths alla den kserw kata poso tha teriazei sthn juve. einai kai epirephs se traumatismous.