JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η Γιούβε είναι έτοιμη να αξοράσει το υπόλοιπο 50% του Giaccherini. Στην πόρτα εξόδου οι Krasic, Elia και Estigarrimbia.

Όπως επιβεβαιώνεται από την Tuttosport σήμερα, πολλοί χτυπούν την πόρτα της Cesena για τον Emanuele Giaccherini. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια από της ομάδες που κινήθηκε άμεσα και μίλησε με την Τσεζένα, καθώς εξακολουθεί να κατέχει το 50 τοις εκατό της κάρτας του παίκτη

Μια λεπτομερής έρευνα έγινε από τους Γερμανούς για το αν η Γιουβέντους πρόκειται να τον κρατήσει στο Τορίνο, όμως η ισχυρή θέληση του παίκτη να παραμείνει στην ομάδα  είναι κάτι που είναι δεδομένο. Σύντομα θα υπάρξει μια συνάντηση κορυφής για να συζητήσουν το θέμα της συνιδιοκτησίας με Τσεζένα καθώς η Γιούβε θέλει να κρατήσει τον Ιταλό μέσο: οι άνθρωποι της Τσεζένα ζητούν 7 εκατ. ευρώ, ενώ η Γιουβέντους δίνει 3 εκατ. ευρώ και κάτι.

Με την υπογραφή του Κόντε επίσης θα μπουν στο τραπέζι και θέματα για να καταρτιστεί ο κατάλογος των παικτών που θα φύγουν από την ομάδα. Περιττό να πούμε, ότι στην κορυφή της λίστας είναι οι Milos Krasic και Eljero Elia, που ήταν σχεδόν πάντα στην άκρη του πάγκου η στις εξέδρες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμη περισσότερο, εφόσον ο Κόντε επέλεξε να παίξει 4-4-2 ή 3-5-2 αντί του αρχικού 4-2-4 που είχε στο μυαλό του όταν ήρθε στην Γιουβέντους και ουσιαστικά δεν έχουν καμία ελπίδα να το εφαρμόσει και να παραμείνουν στην ομάδα η δυο πιο πάνω παίκτες.  
 
Δεν λείπουν και για τους δύο οι έρευνες και προσφορές, αλλά δεν θέλει ο Marotta να πει κάτι τώρα και αποδυνάμωση αυτή την προσπάθεια. Από αυτά που ακούμε φαίνεται ότι η Μπενφίκα αποφάσισε να κάνει κίνηση για τον Elia, ως δανεικό με δικαίωμα εξαγοράς μετά από ένα χρόνο. Για τον Krasicέχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες όπως η Μπέτις, η Μαρσέιγ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ,ωστόσο, δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμη με μια επίσημη προσφορά . Ένας άλλος που μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα είναι ο Estigarrimbia καθώς η Γιουβέντους φέρετε αποφασισμένη μα μην κάνει χρήση το δικαίωμα εξαγοράς του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: