JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Για την Γιούβε είναι περίπλοκες οι υποθέσεις των Pogba και Verratti.

Έχει κλείσει η συμφωνία της Γιουβέντους με τον Pogba; 

"Είμαστε πολύ κοντά, αλλά δεν έκλεισε τίποτα ακόμα. Νομίζω ότι μια συμφωνία έχει κλείσει όταν υπάρχουν υπογραφές και συμβόλαια που δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμα, έτσι δεν μπορούνε να πούμε τίποτα. Μπορώ να πω ότι εάν φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έρθει στην Ιταλία και στην Γιουβέντους Το ταλέντο του Pogba στη μεσαία γραμμή είναι αδιαμφισβήτητο και το ξέρουν όλοι".  

Με αυτά τα λόγια του Mino Raiola, έγινε σαφές ότι ο Γάλλος μέσος που ήταν στο στόχαστρο της Γιούβε εδώ και μήνες, είναι πολύ κοντά στην Κυρία και δεν αφήνουν περιθώρια ερμηνείας, αλλά ο Sir Alex Ferguson δεν θέλει να εγκαταλείψει τόσο εύκολα  τον νέο και ταλαντούχο παίκτη του.  

Ωστόσο, συνεχίζει ο Raiola και λέει στο «Sky Sports» , για τη συνεργασία του με την Γιουβέντους που έχει γίνει πλέον καλή αλλά λέει επίσης ότι δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη τα περιθώρια της μεταγραφής του παίκτη και σε περίπτωση μη άφιξης της Pogba δεν θα πρέπει να εκπλάγουν καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μην χάσει τον παίκτη: "Η σχέση μου με τη Γιουβέντους έχει βελτιωθεί πολύ. Ο Νέντβεντ ήταν πάντα ουδέτερος σε αυτό, σε κάποιο σημείο που έχουμεβρεθεί κάποια σημεία της συμφωνίας και αρχίσαμε να εργαζόμαστε μαζί" δήλωσε ο μάνατζερ. Εν ολίγοις, οι Marotta και Paratici είναι πολύ κοντά στη μεγάλη συμφωνία, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να έχει μερικά τεχνάσματα στο μανίκι της και δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν στο τέλος το αγόρι αποφασίζει να μείνει στην Premier League".

 

Αρκετά παρόμοια περίπτωση με εκείνη του Γάλλου είναι και η περίπτωση του ταλαντούχου μέσου της Πεσκάρα Marco Verratti, που θεωρείτε από πολλούς ο φυσικός κληρονόμος του Πίρλο για τον οποίο η Πεσκάρα προσπαθεί να «ανεβάσει» την τιμή του. Η κλήση του νεαρού παίκτη από τον Πραντέλι για την προεπιλογή του στην εθνική Ιταλίας για το Euro, έδωσε την ευκαιρία στην Πεσκάρα να ανεβάσει την τιμή του Verratti και στον πρόεδρο τον Abruzzo αρέσει πολύ αυτό:  

"Ναι, έχουμε έρθει σε επαφή με την Γιουβέντους και έχουμε μια πρώτη συμφωνία. Η Πεσκάρα αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσει μια σημαντική δέσμευση και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αν η Πεσκάρα τελικά αποφασίσει να δώσει τον νεαρό παίκτη της στη Γιουβέντους θα το ξέρουμε σε λίγες μέρες, πάντως κανείς δεν είπε ότι ο παίκτης πρέπει να φύγει τώρα". 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RAIOLA ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ NEDVED ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ...!!ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..!!ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ VERRATTI ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤI ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ IN BIANCONERO ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ...!!ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ MARROTA...!!

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

an tous paroume tha paiksoun sthn prwth omada h tha dwthoun danikoi;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!!ΕΔΩ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...!!ΕΙΔΙΚΑ Ο VERRATTI ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ PIRLO...ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΡΛΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ..!!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!ΓΙΑΤΙ Ο VIDAL KAI O MARKISIO ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

to thema einai oti o pirlo tha paiksei kai euro. opote theloume enan mpoladwro akoma sto kentro