JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Caceres: "Εγώ αν θα μπορούσα να επιλέξω, θα έπαιρνα και τους δύο"

Ο Martin Caceres τα καταφέρνει καλά: μέσα σε 12 μήνες έχει κερδίσει το Κύπελλο Αμερικής με την Ουρουγουάη και τον τίτλο πρωταθλήματος με την Γιουβέντους. Τις τελευταίες ημέρες είναι ένα είδος πληροφοριοδότη. Με την ευκαιρία που βρίσκετε ήδη, στο Μοντεβιδέο, με την εθνική του που θα συμμετέχουν στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο (παίζουν με την Βενεζουέλα το Σαββάτου, και με το Περού), βρίσκετε μαζί με δύο παίκτες που φλερτάρει η Γιουβέντους: Luis Suarez και Edinson Cavani. Η συζήτηση για αυτούς είναι αναπόφευκτη.
 

Ο Caceres, ο οποίος κάνει τα περισσότερα από τα δύο προδικαστικά ερωτήματα ως Juve;"Προφανώς ο Σουάρες χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες. Ο Έντι δεν το χρειάζεστε: παίζει στη Νάπολη, και ήδη γνωρίζει τα πάντα για την Γιουβέντους. Με τον Καβάνι αστειευτήκαμε για το Κύπελλο Ιταλίας: Τον συνεχάρη". 

Μιλάει για το συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Luis Suarez. 

"Είμαστε στην εθνική ομάδα για 7 χρόνια. Είναι ένας καλός φίλος, ένα πολύ καλό παιδί και ένας  μεγάλος επιθετικός. " 
Στην Αγγλία, ωστόσο, θεωρείται ένα κακό αγόρι.«Λέγεται πάρα πολύ αυτό: το πρόβλημά του όμως είναι ότι τα αγγλικά του είναι λίγο δύσκολο να εξηγηθούν. Δεν είναι ρατσιστής, σας διαβεβαιώνω: έχουμε στην ομάδα μας πολλούς φίλους μαύρους ». 

Θα έρθει στην Γιουβέντους; 

«Είναι αλήθεια ότι του μίλησα για την Γιούβε τώρα που είμαστε σε ένα δωμάτιο με την εθνική ομάδα, χωρίς ωστόσο να μπώ σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα κάνει. Του είπα ότι είναι μια ομάδα που παίζει πάντα και μόνο για να κερδίζει. "Του κέντρισε το ενδιαφέρον;"Αυτό που του είπα του άρεσε, εγώ από την πλευρά μου είμαι πρόθυμος να μοιραστώ το δωμάτιο με αυτόν  στον Τορίνο ... (Γέλια). " 

"Δεν μπορώ να επιλέξω, ούτε Suarez ούτε Καβάνι. Αυτό αφορά τους ηγέτες της Γιούβε, οι οποίοι έχουν σίγουρα μια σαφή ιδέα. Εγώ αν θα μπορούσα να επιλέξω, θα έπαιρνα και τους δύο: είναι φανταστικοί επιθετικοί ". 

Πώς ήταν η υποδοχή μετά τον θρίαμβο της Γιούβε στην Ουρουγουάη; 

«Μου έδωσαν όλοι συγχαρητήρια αλλά εδώ είμαστε συγκεντρωμένοι για την εθνική ". 

Τι δεν θα ξεχάσει ποτέ από αυτό το πρωτάθλημα; 

 «Ο ενθουσιασμός των οπαδών μας. Μοναδικό. Τους ευχαριστώ για τις χορωδίες και τα πανό που είδα στην πλατεία: Caceres εκεί. Και η ικανοποίηση του Ντάνιελ Φονσέκα, που είναι για μένα ένας μεγαλύτερος αδελφός παρά ένας μάνατζερ" . 

Έφτασε από τη Σεβίλλη τον Ιανουάριο, όταν ήρθες κατάλαβε ότι ο τίτλος ήταν δυνατόν; 

«Βλέποντας τους αγώνες της Γιουβέντους, όταν ήμουν στην Ισπανία, συνειδητοποίησα ότι ήταν μια ομάδα με μεγάλη δίψα για νίκη. Στο Vinovo έχω αποδείξεις: ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος και το καταφέραμε". 

Πόσο διαφορετική βρήκες αυτή τη Γιουβέντους από την Γιουβέντους του το 2009-10;  

"Όταν ήρθα είδα παίκτες που πάντα θέλουν να θριαμβεύσουν. Και μπορούσαν να το κάνουν. " 

Ο παίκτης που σε έχει εκπλήξει περισσότερο; 

"Ο Πίρλο, στη Μίλαν τον είδα να παίζει αρκετές φορές ... Αλλά είναι άλλο πράγμα να το βλέπεις από έξω, και άλλο πράγμα είναι να παίζεις μαζί του. Είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. " 

Πως αποχαιρέτησες τον Ντελ Πιέρο; 

"Τον αγκάλιασα. Ή μάλλον, όλοι τον αγκάλιασαν. Τον Alex τον γνώρισα στο πρώτο πέρασμα μου από την Γιουβέντους, θα παραμείνει μια υπέροχη μνήμη, είναι ωραίο αν σκεφτεί κανείς ότι έπαιξα με έναν πρωταθλητής σαν κι αυτόν. Κάποιος που έχει κερδίσει τα πάντα και αντιπροσωπεύει την ιστορία της Γιουβέντους. " 

Το καλύτερο γκολ σου ήταν με τη Μίλαν στον ημιτελικό του Κύπελλου Ιταλίας ή το γκολ κατά της Ίντερ; 

"Αυτό με την Ίντερ είναι πολύ πιο σημαντικό, διότι εξυπηρετούσε για να σπάσει το αδιέξοδο. Ήταν κυρίως για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα. " 
Με ποιους έχεις συνδέσει περισσότερο στα αποδυτήρια;"Με τους Νότιο Αμερικανούς, Vidal και Estigarribia. Ο Arturo στη Χιλή είχε ήδη αποδειχθεί πολύ ισχυρός. Και το παιχνίδι του Μαρσέλο μου αρέσει". 

Στην Ουρουγουάη, πως αντιλαμβάνονται το χάος με τα στημένα παιχνίδια ... 

«Δεν ξέρω καλά το θέμα, ορισμένα στοιχεία είναι λίγο τρομακτικά. Ο Κόντε δεν νομίζω να έχει καμιά απολύτος σχέση με αυτά, αποδείχτηκε ότι είναι ένας μεγάλος τεχνικός, έχουμε κερδίσει το παιχνίδι καλά. " 

Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει επίσης συνεργαστεί με τον Guardiola. 

«Κόντε και Γκουαρντιόλα είναι διαφορετικοί επειδή είναι διαφορετικές και οι ομάδες. Όμως έχουν την ίδια νοοτροπία: Θέλουν να κερδίσουν, πάντα ". 

Έχει κερδίσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα. 

"Με ορισμένες ενισχύσεις μπορούμε να παίξουμε και να είμαστε πρωταγωνιστές στο Champions League και είναι αυτό που θέλουμε. Το σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, και περισσότερο από ό, τι μιλάμε τώρα, πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο. " 

Η Ισπανία σου λείπει; 

"Όχι, τίποτα. Ονειρεύτηκα να επιστρέψω στην Ιταλία, επειδή αγαπώ τους Ιταλούς και τον τρόπο που ζούνε. " 
Το επόμενο όνειρο;«Να Μείνω στη Γιουβέντους μια ζωή και να πάρουμε πολλούς τίτλους." 

Τι είναι το Τορίνο για σένα; 

"Η πόλη που αγαπώ. Στο κέντρο πάω με τη γυναίκα μου, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον ξοδεύουμε στο σπίτι. Αγαπώ τη Martina, το μωρό μου, και τα δύο σκυλιά μας, Λούλου και Κλάρα. "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο όνειρο;«Να Μείνω στη Γιουβέντους μια ζωή και να πάρουμε πολλούς τίτλους."

Τα λεει ολα...

Κωνσταντινος είπε...

Κοματακι δυσκολο να παρουμε τον ενα ποσο μαλλον και τους 2.
Μακαρι αλλα...
Παντως καλες περιπτωσης ειναι και ο Μπας ντοστ και πατζινι.
Αν πουλουσαμε τζιοβινκο,ματρι,γκουα,θα μπορουσαμε να φερουμε 2 τοπ σεντερ φορ αλλα η ομαδα χρειαζεται και σε αλλες θεσης σημαντικους παικτες.