JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μπουφόν.

Μία μέρα μετά την επίθεση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν η Gazzetta dello Sport έκανε λόγο για παράνομο στοίχημα, μέχρι που ήρθε τελικά η διάψευση από τους εισαγγελείς. Στην ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport ανέβηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένα θέμα, σύμφωνα με το οποίο ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους και αρχηγός της εθνικής Ιταλίας είναι υπό έρευνα από τους εισαγγελείς σε Τορίνο και Κρεμόνα επειδή φέρεται να στοιχημάτισε 1,5 εκατ. ευρώ από τον Ιανουάριο του 2010 ως τον Σεπτέμβριο του 2010.


Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, που στη συνέχεια αναπαρήγαγαν και άλλα ιταλικά ΜΜΕ, δεν αναφέρονταν πουθενά πού στοιχημάτισε ο Μπουφόν. Σε ποιους αγώνες δηλαδή ή αν μιλάμε όντως για ποδόσφαιρο, διότι ο ίδιος έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του ότι λατρεύει το poker και παίζει τρελά ποσά επειδή έχει τη δυνατότητα να το κάνει.


Πριν το θέμα πάρει τρελές διαστάσεις, ειδικά μετά την επίθεση του Μπουφόν στους δημοσιογράφους, ήρθε η ενημέρωση από την εισαγγελία του Τορίνο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα: «Ο Μπουφόν είχε ελεγχθεί για το ενδεχόμενο παράνομου στοιχηματισμού πριν το Μουντιάλ του 2006 αλλά δεν είχε προκύψει καμία απόδειξη και το θέμα έχει κλείσει. Δεν υπάρχει τίποτα. Αν ο Μπουφόν έχει στοιχηματίσει σε αγώνες εκτός Ιταλίας πάλι δεν υπάρχει θέμα. Αυτό το έχει επιβεβαιώσει και η εισαγγελία της Πάρμα που είχε ασχοληθεί το 2006».

Δεν υπάρχουν σχόλια: