JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ώρα ξεκαθαρίσματος στην Γιουβέντους.


Οκτώ παίκτες θα αποδεσμευτούν, πωληθούν ή συνεχίσουν ως δανεικοί σε άλλη ομάδα: Krasic, Elia, Iaquinta, Melo, Martinez, Motta, Pazienza και Ziegler. Εκτός λοιπόν από τους Eljero Elia και Milos Krasic, που είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ανήκουν στην ομάδα από την επόμενη σεζόν:. Υπάρχουν άλλες έξι μεγάλες επιχειρήσεις πώλησης, αποδέσμευσης ή συνέχισης δανεισμού παικτών που ανήκουν στην ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας καλείτε να βρει λύσεις και σε αυτές τις περιπτώσεις καθώς δεν είναι μόνο ποιοι θα έρθουν στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να αδειάσουν και κάποιες θέσεις.


Ένα από τα «πλούσια» συμβόλαια είναι αυτό του Vincenzo Iaquinta: το συμβόλαιό του πλέον κρίνετε ασύμφορο. Βρέθηκε στο περιθώριο της ομάδας με την έλευση του Αντόνιο Κόντε, έτσι ο παγκόσμιος πρωταθλητής δόθηκε τον Ιανουάριο δανεικός στην Τσεζένα με όψιον αγοράς αλλά ο υποβιβασμός της στην Serie B δεν αφήνει κανένα περιθώριο εξαγοράς του. Δύσκολα λοιπόν μπορεί η Γιούβε να βρει αγοραστές για τον Iaquinta. Η Φούλαμ, ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται, και δεν είναι η μόνη πρόταση από το εξωτερικό, αλλά είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι αν η Γιουβέντους, δεν μειώσει το κόστος της κάρτας του παίκτη δεν μπορεί να γίνει κάποιο deal: Από την άλλη πλευρά, που έδεσαν Ιουνίου 2013, το Φεβρουάριο, ο εισβολέας θα εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι να παντρευτούν. 


Ο άλλος παίκτης που δεν είναι στα πλάνα είναι o Felipe Melo, του οποίου το μέλλον είναι, ωστόσο, σαφώς καθορισμένο: η Γαλατασαράι είναι ικανοποιημένη με την απόδοσή του (36 αγώνες και 12 γκολ) και είναι έτοιμη για να το εξαγοράσει τον παίκτη, απλά ζητώντας μια έκπτωση επί των 13 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του παίκτη και καταθέτοντας πρόταση που θα είναι περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.


Ακόμα ένας παίκτης που στοίχισε ακριβά στη Γιουβέντους είναι ο Jorge Martinez που ήρθε στην ομάδα για 12 εκατομμύρια ευρώ από την Κατάνια το καλοκαίρι του 2010, μετά από μια μακρά αντιπαράθεση με την Λάτσιο, ωστόσο απέτυχε να προσαρμοστεί, έχοντας και πολλούς τραυματισμούς, από τη Γιουβέντους βρέθηκε να παίζει δανεικός στην Τσεζένα, έκανε 13 εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει. Το μέλλον του είναι αβέβαιο και η Γιούβε θα προσπαθήσει να βρει μια συμφέρουσα προσφορά να τον πουλήσει.


Στην αγορά όμως υπάρχουν και πιο απλές περιπτώσεις και κερδοφόρες καθώς ήρθαν στην ομάδα ως ελεύθεροι, έτσι υπάρχει οι εγγύηση σημαντικών κεφαλαιακών κερδών, μιλάμε για τους Reto Ziegler και Michele Pazienza.

 Ο Ελβετός αμυντικός έχει πολλές επιλογές, ωστόσο, μπορεί να παραμείνει στη Fenerbhace που έχει ανοίξει ήδη διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για να μάθει πια είναι η ρύτρα εξαγοράς του παίκτη, ενώ ο χαφ της Ουντινέζε θα ξέρει σχεδόν σίγουρα: πια θα είναι η μοίρα του, καθώς μπορεί να γραφτεί το συντομότερο, ακόμα και αύριο, όταν οι δύο εταιρείες θα συναντηθούν στο Μιλάνο για να συζητήσουν την πιθανή μεταγραφή του Kwadwo Asamoh στην ομάδα του Τορίνο.


Προς οριστική πώληση είναι και ο Marco Motta: Η Κατάνια σκέφτεται να τον κρατήσει, αλλά υπάρχουν και ομάδες όπως οι Μπολόνια, Αταλάντα και Πάρμα που έχουν έρθει σε επαφή για να μάθουν για τον παίκτη. Είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη υπόθεση που έχει να ασχοληθεί η τεχνική ομάδα της Γιουβέντους.    

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τονι δεν ανηκει στην Γιουβε?
Ο Παντοιν δανεικο τον εχουμε?Τον υπολογιζει ο Κοντε?

Xristos είπε...

ton toni oxi ton dosame stin ameriki. ton padoin ton pirame me kanoniki metagrafi

Κωνσταντινος είπε...

Ο Melo παραχωραει σε αυτη την ομαδα αν δεν δωσουν η τουρκοι τα 13ε.Ας του δωσουν την ευκαιρια να δειξει την αξια του σε μια πραγματικη ομαδα και οχι σε ενα κωλοχανειο που ειχαμε περσι.Αλλωστε περσι ισως ηταν ο καλυτερος παικτης της γιουβε.Κρασιτς,ελια ειναι σαφως καλυτεροι απο τον τζιακερινι αλλα ο κοντε δειχνει ξεκαθαρα πως δεν τους υπολογιζει,κακος κατα την αποχη μου.
Τον ζιγκλερ δεν τον ειδαμε και μου κανει εντυπωση πως δεν του εδωσαν καμια ευκαιρια να δειξει την αξια του.Ολοι οι αλλοι στο καλο..

Ανώνυμος είπε...

pantos ton ziegler apo to ligo pou ton exw dei apithetika einai kalos paixtis dld otan paizei me 3 stoper h omada gia aristero mpak xaf tha htan arketa kalos giati einai grhgoros kai exei kalo podi.