JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Andrea Agnelli: “Η οικογένειά μου κέρδισε με την Γιούβε 29 Πρωταθλήματα”


Από τη Ρώμη ο πρόεδρος της Γιουβέντους βρέθηκε στο Λονδίνο.  Μετά τον τελικό εναντίον της Νάπολης, η οποία σηματοδότησε ουσιαστικά το τέλος μια φανταστικής σεζόν, ο Αντρέα Ανιέλι πήγε στην Βρετανική πρωτεύουσα για να πάρει μέρος στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Ηγεσίας 2012, μια συνάντηση που διοργάνωσε το London Business School. Στην πόλη που σε δύο μήνες θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρξε συζήτηση για  αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων. Έτσι, ακόμη και το μοντέλο ξεκίνησε από Γιουβέντους Στάδιο, ένα από τα βασικά συστατικά της νίκης του σκουντέτο. 

«Μιλώντας για την Γιουβέντους όλοι είμαστε υπερήφανοι, - δήλωσε ο Andrea Agnelli - είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στον κόσμο. Η οικογένειά μου διαθέτει τον έλεγχο της ομάδας από το 1923 και από τότε έχει κερδίσει 29 Πρωταθλήματα (συν το πρώτο του 1905 μας κάνουν 30). Δύο χρόνια πριν, αποφάσισα να πάρω πίσω τον έλεγχο της ομάδας και προσπάθησα πολύ, αλλά τα δύο πρώτα χρόνια δεν ήταν θετικά. Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε μια πλήρη ανακαίνιση και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα για να την φέρουμε πίσω στην κορυφή. Είναι σημαντικό για μια εταιρεία που ανταγωνίζεται στα υψηλότερα επίπεδα, να διατηρεί παράλληλα και τη δημοσιονομική ισορροπία χωρίς πολλές σπατάλες». 

Ο Πρόεδρος μίλησε επίσης σχετικά με τη σημασία του νέου γηπέδου της Γιουβέντους Στάδιο και την μεγάλη συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας του Κόντε. «Το παλιό μας γήπεδο, το Stadio Delle Alpi χτίστηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας το 1990, αλλά δεν ήταν εξοπλισμένο με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, από το 1995, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο σύγχρονο. Η χωρητικότητα του Juventus Stadium είναι σήμερα χαμηλότερη από αυτή του Delle Alpi, αλλά ήταν αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, δηλαδή τη δημιουργία ενός μικρού κοσμήματος. Φέτος είχαμε Sold out σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Το Juventus Stadium παρέχει μια διαφορετική συμμετοχή στους αγώνες για όλους καθώς και προηγμένες υπηρεσίες, όχι μόνο για τα παιχνίδια, αλλά επτά ημέρες την εβδομάδα. Επιπλέον, στο Juventus Stadium πριν λίγες μέρες εγκαινιάστηκε το νέο Μουσείο της Γιουβέντους, το οποίο εξιστορεί τα 115 χρόνια της ένδοξης ιστορίας μας. Επιπλέον, οι περιηγήσεις σας επιτρέπουν να επισκεφθείτε το γήπεδο μας και έχουν τεράστια επιτυχία καθώς πάνω από 40 χιλιάδες επισκέψεις έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Τέλος, ο Αντρέα Ανιέλι τόνισε τη σημασία του αθλητισμού στην καθημερινή ζωή. Περισσότερο από ποτέ σε αυτό το χρονικό διάστημα της παγκόσμιας κρίσης. «Νομίζω ότι η εποχή των μεγάλων δαπανών είναι πάνω. Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο, δηλαδή, οι οπαδοί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Αθλητισμός σημαίνει όνειρα και συναισθήματα και είναι μια διέξοδος από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: