JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πάμε Μεγάλη μου Κυρία γράψε κι απόψε ιστορία…!!!


Απόψε στις 21:45 η παράσταση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της Γιουβέντους και Νάπολι, θα έχει τη γεύση παλαιόν καλών εποχών του οταλικού ποδόσφαιρου, τότε που αγωνιζόταν σε Γιούβε και Νάπολι, ο Μισέλ Πλατινί και ο Ντιέγκο Μαραντόνα αντίστοιχα και κυβερνούσαν την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, παραδίδοντας αξέχαστους αγώνες που οδήγησαν σε βαρυσήμαντη και αιώνια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο αυτών συλλόγων. 

Απόψε είμαστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα θαυμάσιο τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι δυο κόσμων τελείως διαφορετικών, που θα είναι θερμότερος λόγω της αντιπαλότητας των δυο ομάδων και κάθε μία από τις διεκδικήτριες έχει χίλιους λόγους για να θέλει να πάρει στο σπίτι της το τρόπαιο. 

Η Νάπολι θέλει να σηκώσει ένα τρόπαιο μετά από περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα, και θέλουν να το κάνουμε εναντίον των μισητών αντιπάλων τους που θα τους στείλει σε έκσταση, και οι Ναπολιτάνοι θα προσπαθήσουν να μείνουν στην ιστορία ως η μόνη ομάδα που θα έχει κερδίσει τη Juve σε αυτή τη σεζόν. 



Η Γιουβέντους από την άλλη πλευρά, μετά την κατάκτηση του 30ου Scudetto την περασμένη Κυριακή, ξέρει ότι η νίκη σήμερα στο τελικό και η κατάκτηση του κυπέλου θα διαγράψει μια για πάντα το Farsopoli ανοίγοντας έτσι ένα νέο κύκλο στο στυλ της Γιουβέντους του Μαρσέλο Λίπι. 

Επιπλέον, αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση του μύθου και αρχηγού της Γιουβέντους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαιρετήσει ο «Πιντουρίκιο» την Μεγάλη Κυρία χαρίζοντας της ένα ακόμα βαρύτιμο τρόπαιο, και μην ξεχνάμε ότι με τη νίκη η Γιούβε θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει φτάσει το δέκατο Κύπελλο Ιταλίας και στη συνέχεια θα βάλει στη φανέλα της το ασημένιο αστέρι, αυτό που ο κ. Abete δεν μπορεί να μας το πάρει... 

Έτσι, λοιπόν υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο του Ολίμπικο της Ρώμης και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα συμβαίνει και στις κερκίδες του...


Πάμε Μεγάλη μου Κυρία γράψε κι απόψε ιστορία…!!!

Πάμε μεγάλε Capitano σήκωσε το δέκατο επάνω…!!!


Forza Grande Juve...!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: