JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ισχυρίζεται ότι υπέγραψε στη Γιούβε ο Ναιγκόλαν.

Τα χέρια με την Γιουβέντους έχει δώσει ο Ρατζά Ναϊγκολάν όπως δήλωσε στον Τύπο της χώρας του ο άσος της Κάλιαρι. Απομένει να τα βρουν και οι δύο ομάδες για τον Βέλγο μέσο.


«Έχω συμφωνήσει σε όλα με την Γιουβέντους και μάλιστα έχουμε υπογράψει», δήλωσε ο αρχικά ο Ναϊγκολάν στην Derniere Heure για να προσθέσει στη συνέχεια: «Όλα είναι έτοιμα αλλά υπάρουν δύο πράγματα που μπορούν να χαλάσουν την μεταγραφή. Το κόστος της μεταγραφής αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων».


Ο άσος των Σαρδήνιων εντυπωσίασε με την παρουσία του στην Κάλιαρι και είχε φτάσιε κοντά σε συμφωνία με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ιταλία.


«Η Ζενίτ είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή, αλλά δεν θα υπογράψω τίποτα μέχρι τέλος Αυγούστου αφού θέλω να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες για να παραμείνω στην Ιταλία. Τα λεφτά δεν είναι το παν, είμαι 24 ετών και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.


Ο Alessadro Beltrami, ατζέντης του Ράτζα Nainggolan, μιλώντας στο "Αθλητικό Ραδιόφωνο Mana Mana», εξηγεί για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον πελάτη του και την Γιούβε:


"Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον δημοσιογράφο, μια παρεξήγηση με την φλαμανδική που είναι μια γλώσσα ιδιαίτερη. Ο Ράτζα μίλησε για υπογραφή με την Γιουβέντους, είναι αλήθεια, αλλά δεν έχει σχέση με τα τρέχοντα γεγονότα, αλλά για τον Ιανουάριο. Αν πάτε στην ιστοσελίδα της βελγικής εφημερίδας (La Derniere Heure), τώρα μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη σωστά. Ο Ράτζα ανησύχησε, γιατί αυτή η συνέντευξη ήταν σε εκπρόσωπο Τύπου του Βελγίου και πλέον έχουμε ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: