JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Gruppo Greco και Juventus Club DOC.

Μπες στο club των πρωταθλητών, μπες στο γήπεδο! Για έκτη συνεχόμενη χρόνια, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας στην Ελλάδα να γίνουν μέλη της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας…


Το Gruppo Greco, το επίσημα αναγνωρισμένο club της Γιουβέντους, ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφών και ανανεώσεων στην ομάδα. Πλέον, με τους όρους που θέσπισε ο σύλλογος στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, για να μπορέσει κάποιος να ταξιδέψει και να δει την ομάδα θα πρέπει να είναι μέλος της. Το σημαντικό είναι πώς δικαίωμα για να προμηθευτεί εισιτήριο θα έχει όποιος γραφτεί έως την ολοκλήρωση της καμπάνιας Juventus Club DOC 2012-13 ενώ κάποιος που θα πραγματοποιήσει την εγγραφή του κατά τη διάρκεια της χρονιάς δε δικαιούται εισιτήριο. Το θέμα του εισιτηρίου, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό κίνητρο. Μαζί με την εγγραφή, το κάθε μέλος λαμβάνει την κάρτα της ομάδας με το ονοματεπώνυμό του και μοναδικό αύξοντα αριθμό αλλά και ένα προσωπικό δώρο από τη Γιουβέντους (πέρσι λάβαμε μια εντυπωσιακή σημαία με το νέο γήπεδο ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φετινό δώρο θα σχετίζεται με το 30ό scudetto). Επιπλέον, με την επίδειξη της κάρτας έχει έκπτωση 10% στην μπουτίκ στο Τορίνο. Εκτός από θέμα πρεστίζ, υπάρχει και ουσιαστικό αντίκτυπο!


Μοναδική προϋπόθεση για να εγγραφεί ή να ανανεώσει κάποιος στο Juventus Club DOC θα πρέπει απλά να είναι -ταμιακώς εντάξει- μέλος στο club (δείτε εδώ: Πώς γίνεται κάποιος μέλος στο Gruppo Greco). Η φετινή καμπάνια Juventus Club DOC κοστίζει 20 ευρώ και το κάθε μέλος θα λάβει, μέσω του club, το υλικό της ομάδας. Οι εγγραφές-ανανεώσεις γίνονται δεκτές στους πυρήνες (Αττικής και Θεσσαλονίκης) αλλά και μέσω ίντερνετ.


Επικοινωνήστε στο e-mail gruppogrecojuventus@gmail.com ή στο 6973087027.


Ελα στο Gruppo Greco, μπες στο club των πρωταθλητών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: