JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Πακέτο» Ασαμόα και Αρμέρο θέλει η Γιουβέντους

Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ουντινέζε για την απόκτηση των Κουάντο Ασαμόα και Πάμπλο Αρμέρο είναι η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» δεν επαναπαύονται στο πρωτάθλημα που κατέκτησαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και θέλουν να ενισχυθούν εν όψει και της συμμετοχής τους στο Champions League.

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να έρθουν σε επαφή οι δυο πλευρές ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε οι δύο παίκτες να μετακομίσουν στο Τορίνο. Στο στρατόπεδο της Ουντινέζε θεωρούν ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του και είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις.


Οι πρωταθλητές Ιταλίας σκοπεύουν να παραχωρήσουν στους «φριουλιάνι» κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού πέρα από τα χρήματα που θα καταβάλουν , ώστε να τους δελεάσουν για να αποκτήσουν «πακέτο» τον Γκανέζο και τον Κολομβιανό.


Ήδη ο σύλλογος του Ούντινε έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Λούκα Μαρόνε και τον Τσίρο Ιμόμπιλε, που έθελξε με τις εμφανίσεις του στην Πεσκάρα, αμφότεροι ανήκουν στο δυναμικό της «Γιούβε» και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα για την ολοκλήρωση της διπλής μεταγραφής.

6 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Καλώς ήρθες Psofie στην μεγάλη συντακτική ομάδα του Juve-ntinos.blog
καλή συνέχεια με πολλά και καλά άρθρα.

Xristos είπε...

e min mas to gamate tora. ama einai etsi xilies fores na krartisoume immobile kai marrone pou vgazoun matia GIA TA KALA para na paroume aftous tous dyo kai na dosoume askopa lefta

Κωνσταντινος είπε...

O αρμερο στα μεταξυ μας ματς ηταν πολυ καλος και παιζει σε πολλες θεσεις.Το να δωσουν ομως τα πιτσιρικια μου φαινεται καπως ασχημο,ας μην παρουν το παλτο Μποριελο και ας φερουν πισω τον μικρο ιμομπιλε.

Xristos είπε...

na ageiasei to stoma sou konstantine me afto pou eipes gia boriello kai immobile. an kai ton marotta-xtypa ksilo- ton exo ikano na to kanei

Ανώνυμος είπε...

egw den pisteuw pws gia ola ftexths einai o marota. den apofasizei autos gia ta panta. dld an tou pei o konte na mhn agorasoume borielo o marota ti tha kanei; tha ton agorasei;

Xristos είπε...

se afto anonime ton exo ikano ton marotta pou les gia ton boriello