JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους οπαδούς της Γιούβε για τη μη ανανέωση του Ντελ Πιέρο.


Αποστολέας της παρούσας ανακοίνωσης είναι όλοι οι οπαδοί της Γιουβέντους (και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι πάρα πολλοί από αυτούς που θέλουν να σας τα πουν), απογοητευμένοι από την απόφαση που ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι πήρε για τον Capitano μας, Alessandro Del Piero.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, μετά από όλα όσα έχει κάνει για την Γιουβέντους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις νίκες και ήταν πάντα κοντά στην ομάδα στις ήττες τα τελευταία 19 χρόνια, δεν αξίζει να αντιμετωπίζεται έτσι, και επειδή εκεί στη διοίκηση σκέφτονται μόνο το οικονομικό όφελος τους, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να αναλάβουμε το παιχνίδι και τον αγώνα για τα ιδανικά μας και την αξιοπρέπεια του Capitano στα χέρια μας.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι η κληρονομιά της Γιουβέντους και ολόκληρο το πανόραμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και έχει αποδείξει ότι εξακολουθεί να είναι χρήσιμος για την Γιουβέντους. Η απόφαση του προέδρου Agnelli, δεν είναι παρά μια παράλογη και σκανδαλώδη έλλειψη σεβασμού για τους ανθρώπους που τους αρέσει να βλέπουν τον Del Piero και στον Del Piero τον ίδιο.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ενημερώσουμε τη βούληση των οπαδών μας να αρνηθεί την ιδιότητα της Juventus FC και ως εκ τούτου να υλοποιήσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει:

-Διαμαρτυρία στα γραφεία της Corso Galileo Ferraris, έδρα της Juventus FC SpA

-Διαμαρτυρία στο Juventus Stadium και σε ειδικευμένα καταστήματα που λειτουργούν όλη την εβδομάδα.

-Μη ανανέωση των συνδρομών μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012/2013 έσοδα που θα χάσει η Juventus FC SpA, που είναι εκατομμύρια ευρώ

-Αποστολή επιστολών, αναφορών και καταγγελιών στη διεύθυνση e-mail της εταιρείας.

Και πολλά άλλα ...
Χαλαρώστε εκεί στα κεντρικά γραφεία της Γιουβέντους F.C.S.p.A.

Εμείς οι οπαδοί της Γιουβέντους θέλουμε η ΣΧΕΣΗ για την αγαπημένη σημαία μας να είναι για πάντα η ίδια και θέλουμε να είναι ο ίδιο και κανείς άλλος που θα αποφασίσει για το μέλλον του. 

Ο Ντελ Πιέρο έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι θέλει να μείνει στη Γιουβέντους, ακόμα και ο κ. Agnelli, θα μπορούσε να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο δωρεάν, δίνοντας την ευκαιρία να περάσουν το μπόνους του για το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν (2 εκατ. ευρώ), ως δέσμευση την επόμενη σεζόν.

Εμείς γράψαμε αυτό το γράμμα γιατί θέλουμε να ακουστεί από τις εφημερίδες ότι ο Αρχηγός μας πρέπει να μείνει για πάντα στην ομάδα μας και καλούμε τον Τύπο να μιλήσει για αυτό στις εφημερίδες σας, έτσι ώστε να συνεχίσει μια ιστορία που δεν έχει το δικαίωμα να την κλείσει κανείς.

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση, που αφορά την καλύτερη ενημέρωση.

Οι οπαδοί της Juventus FC

Δεν υπάρχουν σχόλια: