JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Γιουβέντους άνοιξε το νέο της κατάστημα στο Μιλάνο

Για πολλούς οπαδούς της Γιουβέντους στην περιοχή του Μιλάνου, σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, γιατί σήμερα το πρωί έχουν ένα νέο σημείο αναφοράς για το πάθος τους: σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Piazza San Babila, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας άνοιξε το πρώτο κατάστημα της Γιουβέντους στο Μιλάνο.  

Πάνω από 250 τ.μ. σε δύο ορόφους, το κατάστημα το οποίο θα επιτρέψει στους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας να αισθάνονται σαν στο σπίτι, κι ας είναι μακριά από το Τορίνο. Απλά σκεφτείτε την περιοχή στην οποία βρίσκετε, είναι εφοδιασμένο με φανέλες της Γιούβε που φέρουν πάνω την τρίχρωμη σημαία που συμβολίζει την κατάκτηση του Scudetto και πολλά άλλα προιόντα που ενδιαφέρουν τον κάθε Γιουβεντίνο.  

Και έτσι σχεδόν 2.000.000 οπαδοί της Γιουβέντους που ζουν στη Λομβαρδία, με 12.000 μέλη και 7.500 μέλη της Λέσχης Doc, αλλά και τα 10.000.000 τουρίστες που κάθε χρόνο επισκέπτονται το Μιλάνο, τώρα μπορούν να βρούν όλα τα είδη της Γιούβε, φανέλες, ρούχα προπόνησης, παπούτσια, gadgets και πράγματα όλων των ειδών ... Η πόλη της μόδας, ήταν, είναι και θα είναι  ντυμένη στα ασπρόμαυρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: