JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο Ντελ Πιέρο σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή θα πει το αντίο του με μια έκπληξη.


Μετά το άδειασμα ντουλάπι του Vinovo την Παρασκευή ο Alessandro Del Piero θα δώσει την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του με την ασπρόμαυρη φανέλα στη συνέντευξη τύπου, θα παραστεί επίσης και ο Lapo Elkann. Σύμφωνα με αναφορές από την «Gazzetta dello Sport», οι δύο μαζί έχουν δημιουργήσει ένα νέο προϊόν που θα ξεκινήσει τώρα πριν ο Capitano φύγει προς το νέο προορισμό του.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή, σε συνδυασμό με τη συνέντευξη Τύπου, οι οπαδοί της Γιουβέντους ετοιμάζουν εκδηλώσεις στους δρόμους και στο κέντρο του Τορίνο για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους στη μη ανανέωση του συμβολαίου του Del Piero. Σε περίπτωση που γίνει αυτή η εκδήλωση των οπαδών ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι είπε πως: "Ο Άλεξ τελείωσε τη σεζόν στην καλύτερη περίπτωση, με την κατάκτηση του Scudetto. Αν κάνετε διαδήλωση υπέρ του Ντελ Πιέρο θα είμαι μαζί σας στην πρώτη σειρά " , είπε ο πρόεδρος της ένας Γιουβέντους.

2 σχόλια:

Stefanos k. είπε...

Ti akrivos simasia exei na eisai stin proti seira ...na diadiloseis ti? oti eisai yper tou Del Piero..alla esi ton diwxneis? Den einai ligo Antifatiko ayto??

Σωκράτης-Αμύνταιο είπε...

Ναι ρε φιλε τι ακριβος ειπε ο προεδρας? Εεε δεν γινετε να φυγει ρε παιδια. Ακουω και αλλους που λενε Γιουβεντους εισαι η Ντελ Πιερο.Σωστο και αυτο αλλα για ποιο λογο απο την στιγμη που τον κρατανε τα ποδια του να μην τον κρατησουν. Πιο μαγκες ειναι οι μαλντινι και τοττι(σε λιγο καιρο) που εμειναν ως το τελος? Ας αναλογιστουν οι οπαδοι της ομαδας μας εκει στην Ιταλια ποσο δυναμη εχουν και ας του το κοψουν του προεδρου. Ακομα και με μη ανανεωσεις συνδρομων...αυτη ειναι η γνωμη μου