JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο Μπουφόν μιλάει για τους επιθετικούς που θέλει η Γιούβε.

Tην άποψη του για τους μεταγραφικούς στόχους της Γιουβέντους εξέφρασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους επιθετικούς που βρίσκονται στο «στόχαστρο» της φετινής πρωταθλήτριας και κυρίως για τον Μάριο Μπαλοτέλι της Μάντσεστερ Σίτι.


«Ο Μπαλοτέλι στη Γιουβέντους; Θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα, μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Και αυτό γιατί έχει πολλές δυνατότητες και είναι πάντα καθοριστική η συμβολή του, όπου και να αγωνίζεται», δήλωσε ο 34χρονος διεθνής.


Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ ενδιαφέρει και αυτός τους «μπιανκονέρι» και ο γκολκίπερ της εθνικής Ιταλίας υποστήριξε: « Έμεινα έκπληκτος γιατί δεν περίμενα να εξελιχθεί σε τόσο καλό στράικερ. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή».


Ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της «Μεγάλης Κυρίας»: «Βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, είναι σπουδαίος επιθετικός, πολύ ταχύς και μπορεί ανά πάσα στιγμή σε ένα αγώνα να σκοράρει».


Τέλος, ο νεαρός επιθετικός της Πεσκάρα Μάρκο Βεράτι αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον , σύμφωνα με τον Μπουφόν: « Αν φύγει από την Πεσκάρα ελπίζω να έρθει στη Γιουβέντους. Και αυτό γιατί η ομάδα αποτελεί ένα «σχολείο» για όλους, το κύρος και η ιστορία της δεν είναι πράγματα που μπορεί να συναντήσει κανείς εύκολα».

3 σχόλια:

Xristos είπε...

eleos re buffon theleis ton balotelli stin juve? gia na mas kanei mouni to klima kai ta apodytiria? kai ena parapano pou einai kai opados tis milan

Ανώνυμος είπε...

o monadikos pou tha mporesei na strosei ton balotelli kai stin douleia alla kai se xaraktira einai o konte...akoustike to paramikro fetos?oxi...ara kanei kali douleia...kalos paixtis me prosonta apisteuta kali ilikia,alla,milan...kai o giovinco itan milan alla autos itan kai stis akadimies tis omadas toulaxiston,o baloteli einai ametanoitos milanezos...

Xristos είπε...

milan o giovinco? apo pou kai os pou?