JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θα προσπαθήσει μέχρι τέλους για Καβάνι η Γιούβε.

Ο Marotta και το τεχνικό επιτελείο του εργάζονται για να δώσουν στον Κόντε τον παίκτη που μπορεί να αυξήσει το ποσοστό της τεχνικής της ομάδας και να γεμίσει το κενό που άφησε ο Alessandro Del Piero.


Ο φορητός υπολογιστής των ηγετών της Γιουβέντους έχει πολλά ονόματα, καθένα από αυτά ωστόσο, έχει τις αντικειμενικές δυσκολίες του. Κατά τις τελευταίες ώρες όμως στο Πιεμόντε εξετάζουν πολύ την περίπτωση του Edinson Cavani, παρά τα λόγια του προέδρου της Νάπολι Aurelio De Laurentiis που είπε: "Οι συμβάσεις πρέπει να τηρούνται". Στέλνωντας ένα σαφές μήνυμα προς τον Ουρουγουάο επιθετικό.


Η Γιουβέντους, ωστόσο, φαίνεται να θέλει να δοκιμάσει και να εξαντλήσει όλες της πιθανότητες για να φέρει τον παίκτη στο Τορίνο γιατί ο Matador φαίνεται να είναι το όνομα που προτιμάται από τον προπονητή των πρωταθλητών Ιταλίας για την κορυφή της επίθεσεις  της Μεγάλης Κυρίας. 


Ο μάνατζερ του Edinson Cavani (25), Claudio Anellucci, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα sussidiario.net, η οποία καθιστά ακόμη πιο νεφελώδες το μέλλον του Ουρουγουάνου επιθετικού: "Μέχρι νεωτέρας δεν μιλάμε για τίποτα. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα ... θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι. " 

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Oσο πηραμε τον Αγκουερο περσι αλλο τοσο θα παρουμε τον Καβανι φετος,μακαρι να διαψευστω αλλα και φετος μας βλεπω με μετριοτατες μεταγραφες τυπου μποριελο,ναινγκολαν και πρασινα αλογα...

Vero Juventino είπε...

ΛΕΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΖΕΣΤΕΣ" ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.