JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Lapo Elkann: "Χωρίς τον Alex θα είναι μια άλλη Γιουβέντους Τώρα θέλω το Κύπελλο Ιταλίας."


Ο Lapo Elkann  ξάδελφος του προέδρου Αντρέα Ανιέλι έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Venezia da Il Mattino» λέει ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για την Γιουβέντους το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Νάπολι.

Πως φαντάζεστε αυτό το παιχνίδι;
«Η Napoli είναι μια ομάδα με καλούς και μεγάλους παίκτες. Όμως και εμείς στη Γιουβέντους έχουμε αποδείξει την αξία μας ως ομάδα με την κατάκτηση του σκουντέτο και μπορούμε να επαναλάβουμε την επιτυχία και στη Ρώμη. Με έναν θρίαμβο στο Κύπελλο Ιταλίας».

Έχετε σκεφτεί τον αντικαταστάτη  του Ντελ Πιέρο με έναν παίκτη όπως ο Lavezzi;
«Ο Lavezzi όπως και ο Καβάνι είναι ένα μεγάλο ταλέντο για την Γιουβέντους, αλλά δεν μπορούμε να λέμε για μεγάλους παίκτες, επειδή υπάρχουν ήδη καλοί και μεγάλοι παίκτες στη ομάδα μας. Τώρα δεν είναι η ώρα να σκεφτούμε την αγορά. Πρέπει να παίξουμε την Κυριακή σε μια υπέροχη πρόκληση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα μας ξέρουν πώς να την δυναμώσουν για την επόμενη σεζόν. Τώρα προέχει ο τελικός».

Πως θα είναι αυτή η Γιουβέντους χωρίς τον Ντελ Πιέρο;
«Χωρίς τον Άλεξ θα είναι μια άλλη Γιουβέντους. Ο Άλεξ είναι ένας πολύ καλός φίλος. Έχει κάνει τόσα πολλά, όχι μόνο για την Γιουβέντους, αλλά και για την εθνική ομάδα και για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Είναι ένα παράδειγμα για όλους και θα παραμείνει έτσι. Ο Ντελ Πιέρο έχει να μιλήσει σε αυτό, διότι θα κάνει τόσα πολλά για την Γιουβέντους. Στο μουσείο που έχουμε εγκαινιάσει την Τετάρτη έχουμε αφιερώσει το τελευταίο τμήμα σε αυτόν, διότι προσδιορίζει την Γιουβέντους».



Το σημάδι του John Elkann προς τους φιλάθλους για τα «Τριάντα» πρωταθλήματα.

Τα τρία του δάχτυλα έδειξε για να υποδηλώσει τα 30 πρωταθλήματα και τα τρία αστέρια της Γιουβέντους. Με αυτή τη χειρονομία, ο John Elkann είπε αντίο στους οπαδούς της Γιουβέντους που τον υποδέχτηκαν με το “Forza Juve” στο San Casciano in Val di Pesa, ενδιάμεσο τμήμα της τρίτης και τελικής φάσης του Mille Miglia. Lavinia Borromeo.

Ο Elkann και η σύζυγός του συμμετέχουν σε ανάμνηση της προσφοράς της κανονικότητας της Red Arrow εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι ενός Fiat 8V Berlinetta '54. Αφού έκανε ένα σύντομο μεσημεριανό διάλειμμα σε γνωστό εστιατόριο στο San Casciano ο Elkann με την σύζυγο του Lavinia εγκατέλειψε το εστιατόριο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο, όπου τον περίμεναν οπαδοί της Γιούβε. Όταν ένας από αυτούς φώναξε «Forza Juve," ο Elkann, ο οποίος εισήλθε στο αυτοκίνητο, σήκωσε το αριστερό του χέρι δείχνοντας τρία δάχτυλα. Τότε εξερράγη ο ενθουσιασμός όλων όσων ήταν γύρω του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: