JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μαρκίσιο: "Δύσκολο παιχνίδι αλλά το θέλουμε αυτό το κύπελλο"

Τέσσερις ημέρες πριν από τoν τελικό του Κυπέλλου εναντίον thw Νάπολι,  o Claudio Marchisio μιλάει, σε μια μακρά συνέντευξη στο SkySport24, και στον Paolo Aghemo.

Claudio Marchisio, η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό soy αυτή tηn περίοδος, γεμάτη συναισθήματα ...
"Σίγουρα η τελετή της απονομής, στο γήπεδο μας και το να ακούς ένα προς ένα, τα ονόματα μας από τους οπαδούς μας, φωναχτά είναι κάτι το ξεχωριστώ. Ο εορτασμός εκεί, μπροστά σε όλους, με τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, ήταν ένας κύκλος που κλείνει, ο οποίος άρχισε τον Ιούλιο με ένα μεγάλο έργο, μια μεγάλη επιθυμία για την ανοικοδόμηση της ομάδας, και τελείωσε με αυτές τις όμορφες εικόνες, μετά από ένα έτος πραγματικά εξαιρετικό. Από όλους εκείνους που εργάστηκαν για αυτή τη φανέλα, οι παίκτες, το προσωπικό η ηγεσία, αλλά και τα άτομα που εργάζονται για την Γιουβέντους από πίσω, πάντα έχουν δώσει χείρα βοηθείας σε αυτήν την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη σε οποιαδήποτε κατάσταση, ειδικά η μεγάλη στοργή και αγάπη που έχουν δείξει σε εμάς".

Γιατί η Γιουβέντους κέρδισε το σκουντέτο;
"Γιατί ήταν σίγουρα πεινασμένη και στη συνέχεια όχι μόνο για αυτό το πράγμα, αλλά επίσης ήταν ένας τρόπος για μένα να παίξω καλύτερα με τους άλλους, έχουμε εκφράσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και όταν κάναμε λάθος, και δεν πέρναμε το αποτέλεσμα, η ομάδα κάθε Κυριακή πάντα προσπαθούσε να παίξει το παιχνίδι της, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αυτό  σίγουρα έγινε χάρη στον προπονητή μας, ο οποίος μας έφερε την νοοτροπία και το δικαίωμα να επιστρέψουμε πίσω στη νίκη".

Γιατί η Γιουβέντους μπορεί να ξεκινήσει έναν κύκλο;
"Γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που κέρδισε για τελευταία φορά, υπήρχε ένα μέρος αυτής της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια και έχει περάσει χρόνια πριν κερδίσει κάτι σημαντικό σε υψηλό επίπεδο, το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει, υπήρχε στην Γιουβέντους και στον κόσμο μεγάλη δίψα. Ίσως αυτά τα δύο χρόνια εκεί, πρέπει πραγματικά να έφερε αυτή την φωτιά, την επιθυμία να ήμαστε σε θέση να ανοίξουμε αυτό το σημαντικό νέο κύκλο που ξεκίνησε με αυτό το πρωτάθλημα, όμως, και πρέπει να σταματήσει, γιατί έχουμε ακόμα ένα Κύπελλο Ιταλίας. "

Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονακό, Τσέλσι θα μπορούσε να είναι όλοι οι αντίπαλοι στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους πρέπει να ενισχυθεί; Πώς;
"Γιούβε πρέπει να ενισχύεται κάθε χρόνο, γιατί πάντα θα εξακολουθούν να θέλουν να βελτιώσουν μερικά μικρά πράγματα κάθε χρόνο που χρειάζεται για να μείνεις σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Τώρα θα επιστρέψει η ομάδα για να παίξει στο Champions League αλλά τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε αυτήν την εποχή, γιατί έχουμε ακόμα το Κύπελλο Ιταλίας. Στη συνέχεια, ο οποίος θα πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα κάνει μια καλή ευρωπαϊκή παράσταση, και στη συνέχεια, αργότερα, πιστεύουμε ότι ειδικά η ηγεσία θα δουλέψει για την οικοδόμηση μιας Γιουβέντους, που σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθεί
, ειδικά τώρα που θα έχουμε να παίξουμε για τους τρεις διαγωνισμούς το επόμενο έτος".
Μπορείτε να κερδίσετε τη Νάπολι το έχετε κάνει στο πρωτάθλημα μια φορά, αλλά τα δύο παιχνίδια ήταν πολύ διαφορετικά. Στο Σαν Πάολο βρεθήκατε να χάνετε, αλλά καταφέρατε να ισοφαρίσετε, ενώ στο Τορίνο κάνατε το παιχνίδι σας και πήρατε μια εύκολη νίκη. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να επαναλειφθεί κατά τη γνώμη σου;
"Ένα παιχνίδι σίγουρα πολύ δύσκολο, τελείως διαφορετικό από τα ματς για το πρωτάθλημα. Αλλά εγώ παρακολούθησα την ομάδα από τις κερκίδες και είδα ότι ακόμα και έτσι δεν ήταν ένα εύκολο βράδυ. Ήμασταν πίσω με 3-1, μετά από τα τελευταία χρόνια που στη Νάπολι, δεν πέρναμε τίποτα, είδα όμως μια πολύ δυνατή ομάδα, ίσως υπάρχει στην ομάδα ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στο τέλος του έτους και να παίξουμε για κάτι σημαντικό. Και τότε η επιστρέψαμε, αλλά εδώ έχουμε τονίσει στη νέα περίοδο, με μεγάλες προκλήσεις, και υπήρχε μια άλλη νίκη ενάντια στη Νάπολι
στο σπίτι μας. Νομίζω ότι ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές σε μια φανταστική σεζόν. "Ποιος σας έχει εντυπωσιάσει περισσότερο στη Γιουβέντους αυτή τη σεζόν; Όχι κατ 'ανάγκη έναν παίκτη ..."Νομίζω ότι όλοι, και ίσως αυτό είναι ασήμαντο ή επαναλαμβανόμενο να το πω, αλλά όλοι όσοι έχουν δώσει κάτι σημαντικό σε αυτό το πρωτάθλημα, ακόμη και όσοι έφτασαν τον Ιανουάριο όπως ο  Μποριέλο, ο οποίος εδώ και μήνες έχει επικριθεί και ίσως, υπήρξε ανάγκη και έδωσε σημαντικά στοιχεία για εμάς, όπως στην Τσεζένα. Ακόμη και ο Caceres που έφτασε τον Ιανουάριο, έχει οριστεί και ήταν ζωτικής σημασίας για μας, τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. ο οποίος έπαιξε λιγότερο, ο Marronne ή o Giaccherini, που άξιζan ίσως περισσότερο χώρο, αλλά όταν είχε τις ευκαιρίες του, έκαναν καλά. Για να μην αναφέρουμε τους άλλους. Έτσι, όλοι όσοι έκαναν το σημάδι τους σε αυτό το πρωτάθλημα, ήταν σημαντικοί"..
Είναι κάποιος με τον οποίο θα ήθελαν να γιορτάσεις το σκουντέτο, το πρώτο σκουντέτο σου, και τώρα εκεί;"Σίγουρα ο David, ο φίλος μου ο οποίος έλειπε, γιατί μοιράστηκε μαζί μου τη λαχτάρα που έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, να γίνει ένας παίκτης, ήταν ένας οπαδός της Ίντερ αλλά ήμουν πάντα μαζί του να ακολουθούν, ως εκ τούτου θα ήταν ωραίο να μοιραστώ αυτή τη χαρά "

Δεν υπάρχουν σχόλια: