JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τα γυρίζει ο Καρόμπιο και αθωώνει τον Κόντε.

Ο Φίλιπο Καρόμπιο, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Σιένα έδωσε κατάθεση στις εισαγγελικές αρχές, στην οποία αθωώνει τον τότε τεχνικό του Αντόνιο Κόντε και «καίει» τον πρόεδρο Μάσιμο Μετσαρόλα.


Ο Φίλιπο Καρόμπιο αγωνιζόταν πέρυσι στην Σιένα και στην κατάθεσή του για το νέο σκάνδαλο είπε ότι πριν τον αγώνα της ομάδας του με την Βαρέζε, ο πρόεδρός του Μάσιμο Μετσαρόλα ζήτησε από τους παίκτες να κάτσουν να χάσουν, γιατί είχε παίξει ήττα της Σιένα στο στοίχημα.


«Οι παίκτες αρνήθηκαν το αίτημα του Μάσιμο Μετσαρόμα, όπως έκανε και το τεχνικό επιτελείο», αναφέρεται στην κατάθεση του Ιταλού παίκτη σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας. Να θυμίσουμε ότι στον πάγκο της Σιένα εκείνη την περίοδο καθόταν ο Αντόνιο Κόντε.


Οι Ιταλοί γράφουν όπως είναι φυσικό ότι η κατάθεση του Καρόμπιο «καίει» τον Μετζαρόμα και αθωώνει τον Κόντε, όμως σύμφωνα με τους εισαγγελείς είναι δύσκολο να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία από την εν λόγω συνομιλία, ώστε το θέμα να λήξει και δικαστικά. Δύσκολα θα βρεθεί η συζήτηση μαγνητοφωνημένη, με τις έρευνες και τις καταθέσεις να συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: