JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Davids: "Ο Vidal είναι μια μεγάλη μεταγραφή, αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Τώρα κοιτάξτε την νίκη στο Champions League".


O Edgar Davids βρέθηκε χθες στα εγκαίνια του Μουσείου της Γιουβέντους. Η βουτιά του πρώην μεσοεπιθετικού στο παρελθόν ήταν συναρπαστική και δεν έκρυψε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος: 

"Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο μέρος τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νέους που θα έρθουν να το δουν. Είναι τιμή για μένα να βλέπω την εικόνα μου σε αυτό το απίθανο μέρος με τόσους πολλούς πρωταθλητές". 

Ο Davids είναι ένα από αυτούς που αγαπούσε περισσότερο η κερκίδα των οπαδών της Γιουβέντους, για το λόγω ότι κυνηγούσε πάντα με μανία όποιον και αν είχε αντίπαλο. Ο προσδιορισμός κατά κάποιο τρόπο αυτό το έτος με τον Αρτούρο Βιντάλ τον κάνει να μας δώσει μια απάντηση για το πώς βλέπει αυτός τον Χιλιανό μέσο: 

"Είμαστε διαφορετικοί παίκτες, σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις μεταξύ παικτών άλλων εποχών. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Vidal συνέβαλε στο να φέρει το πρωτάθλημα πίσω στο Τορίνο. Νωρίτερα από τη φετινή σεζόν δεν θα το περίμεναν. Ήταν μεγάλη επιτυχία, που έχει σφυρηλατηθεί μπροστά σε αυτή την ομάδα και βλέπω την αποφασιστικότητά μου.  Ναι αυτή η Γιουβέντους μπορεί να ανοίξει ένα σημαντικό κύκλο, τώρα ελπίζω ότι θα επικρατήσει και στο Champions League. Όμως, χρειάζεται υπομονή για να φθάσεις σε ορισμένα επίπεδα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: