JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

John Elkann: «Ο Ανιέλι ήταν σαφής για τον Κόντε»




Ο Πρόεδρος της Exor, John Elkann επέλεξε να γίνει σε συμβολικό τόπο οι συνάντηση των μετόχων της εταιρίας για να εγκρίνει τον οικονομικό ισολογισμό τις 31 Δεκεμβρίου του 2011, σήμερα το πρωί στις 10 συναντήθηκαν οι μέτοχοι της Exor στο Juventus Stadium στη λέσχη Gianni και Umberto Agnelli. Μετά τη συμφωνία μεταξύ Fiat Group και Γιουβέντους η οποία θα φέρει το εμπορικό σήμα JEEP στις φανέλες της την επόμενη σεζόν, η επιλογή αυτή αποδείχθηκε και πάλι πως η οικογένειά Agnelli είναι πολύ κοντά στην Γιουβέντους.

Στην εισαγωγική του ομιλία ο John Elkann αναφέρθηκε στην φετινή απόδοση του συλλόγου, στον οποίο είναι ο κύριος μέτοχος:  «Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να γιορτάσουμε τη σεζόν που έληξε με εξαιρετική επιτυχία για την Γιούβε με την κατάκτηση του  πρωταθλήματος. Θέλαμε να δείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι, σε δύσκολους καιρούς, υπάρχει η δυνατότητα να αντιδράσεις. Το γήπεδο είναι ένα φυσικό παράδειγμα του τι μπορεί να γίνει. Είναι η μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο, τα τελευταία χρόνια, ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη. Και χάρη στα έσοδα του σταδίου και του μουσείου θα μεγαλώσουμε».

Εκτός από το νέο γήπεδο και το Scudetto, ο Elkann έδωσε, επίσης, τα πρώτα σημάδια των μελλοντικών στόχων της Γιουβέντους: «Η Γιουβέντους πέτυχε σημαντικά θετικά αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο – συνέχισε ο Elkann μπροστά στον Πρόεδρο Andrea Agnelli, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση ως μέλος του Δ.Σ. της Exor - Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η αύξηση κεφαλαίου των 120 εκατ. ευρώ και το επόμενο έτος αναμένεται να δούμε αύξηση εσόδων. Αυτό θα συμβεί χάρη στη διεύρυνση της περιοχής μέσω του σταδίου που άνοιξε πρόσφατα και του μουσείου που δίνει αφθονία κινήσεων από άποψη συμμετοχής».

Ο John Elkann ενημέρωσε επίσης το κοινό ότι στην πόλη του Τορίνο βρίσκονται στρατιώτες μέλη του Juventus Club Herat που βρίσκεται στο Αφγανιστάν για να λάβει την υπερηφάνεια της Γιουβέντους και όλων των οπαδών της, μέσω μιας θύελλας χειροκροτήματα: «Έχουμε κληθεί να σας ενημερώσουμε ότι το Juventus Club Herat έχει μόλις καταφθάσει στην πόλη μας, όπου ένα ιταλικό στρατιωτικό άγημα που εμπλέκεται στο Αφγανιστάν έχει εγκατασταθεί – ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Exor – Σας ενημερώνω για αυτή την ωραία εκδήλωση και η σημερινή συνάντηση φάνηκε να είναι ένα καλό μέρος για να κάνουμε αυτή την ανακοίνωση. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι, σε αυτές τις περιοχές του κόσμου, η Ιταλία έχει 4.000 στρατιώτες που εμπλέκονται».

Τέλος σε ερώτηση για το θέμα Κόντε ο John Elkann είπε: «Ο Ανιέλι ήταν σαφής για τον Κόντε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: