JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Κόντε θέλει τον Giovinco; "Θα μιλήσουμε με τη Γιουβέντους"


O Pasqualin, μάνατζερ του Giovinco, μίλησε για το μέλλον του νεαρού επιθετικού που σήμερα αγωνίζεται στην Πάρμα:  

"Έχω τόσες πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν - είπε στο Sky - μεγάλες ομάδες από όλη την Ευρώπη. Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία. Στην Premier League, υπήρξε επαφή με την Μάντσεστερ Σίτι". 

Ο Conte θέλει Giovinco; "Ποτέ δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή της Juventus, αφήστε τις φήμες είναι πολλά που τρέχουν. Μπορώ να πω ότι θα έχουμε μια συζήτηση με την Γιουβέντους και θα είμαι σε θέση να απαντήσω στο ερώτημα σας αυτό μετά την συνάντηση μου με τους παράγοντες της ομάδας".  καταλήγει ο Pasqualin μιλώντας για την αξιολόγηση της κάρτας του Giovinco. 

Ο Ghirardi είπε ότι αξίζει 40 εκατ. εσείς; "Ο Καλός μάνατζερ δεν εισέρχεται σε αυτές τις συζητήσεις μεταξύ των συλλόγων, αλλά συμφωνώ με τον πρόεδρο της Πάρμα ότι ο Giovinco αξίζει πολλά σε σύγκριση με Sanchez και Pastore".

Δεν ανανεώνει ο Van Persie, από κοντά παρακολουθεί η Γιούβε.


Ο Robin Van Persie Άρσεναλ είπε όχι στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Άρσεναλ. Η προσφορά ανανέωση της Άρσεναλ απορρίφθηκε από τον Ολλανδό αστέρα ο οποίος δεν θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο που του προτείνεται από τον Βενγκέρ. Η πρόταση ανανέωσης, όπως γράφτηκε από μερίδα του τύπου στην Αγγλία, ήταν με απολαβές για τον παίκτη κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν για πέντε χρόνια, η μη ανανέωση του Van Persie εκλαμβάνεται από την Άρσεναλ ότι υποδηλώνει πως ο  παίκτης έχει ήδη έρθει σε κατ 'αρχήν συμφωνία με άλλο σύλλογο. 
Σύμφωνα με ορισμένες εφημερίδες, όμως, ο Wenger δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον παίκτη να φύγει από την Άρσεναλ τόσο «ανώδυνα». Κάποιοι εικάζουν ότι θα έχουμε μια διαμάχη μεταξύ της Άρσεναλ και του παίκτη, που θα τον κρατήσει μέχρι το 2013, όταν και  έληγε η σύμβασή του Van Persie με τους Λονδρέζους.


Σύμφωνα με την έκθεση των βρετανικών ταμπλόιντ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σήμερα μπροστά από όλους για την απόκτηση του παίκτη, διότι προσφέρει στο Ολλανδό μια συμβόλαιο με απολαβές ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, ενώ η Γιουβέντους σταματά στα 7,5 εκατομμύρια.  Από την πλευρά της, η Άρσεναλ θα ήθελε να αποφύγει να κάνει μια ακόμα χάρη στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία έχει ήδη δώσει αυτό το καλοκαίρι τον Nasri, που αποδείχτηκε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Μανντσεστέρ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Άρσεναλ, ως εκ τούτου, προτιμά να τον πωλήσει στη Γιουβέντους και ο πράκτορας του Van Persie φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι έχει κάποια ευαισθησία για τη Γιουβέντους . Εναλλακτικά, οι Marotta και Conte έχουν στα πλάνα τους τον Gonzalo Higuain , τον  Luis Suarez (Λίβερπουλ), τον Edinson Cavani (Νάπολι) και Στέβαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να τους φέρει στο Τορίνο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pisteuw me cavani giovingo sthn epithesh tha eimaste polu kala. meta enan polu kalo paixth sto kentro oso ginetai pio texniko pou na kanei paixnidi(o verratti polu kalos) kai ena aristero mpak h juve einai komple kai mporei na paei polu kala kai sto ch.l.

Xristos είπε...

oso gia aristero back pou les ego tha proteino epistrofi ziegler gia back up tou de ceglie