JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Μποριέλο στη Γιούβε.

Ο Μάρκο Μποριέλο δεν... τρέλανε κόσμο στις 13 εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Γιουβέντους, ωστόσο είναι «ανοικτό» το ενδεχόμενο να παραμείνει στη «Μεγάλη Κυρία» κάτι όμως που θα γίνει μετά από πολύ σκέψη.


Ο 30χρονος φορ είχε δοθεί δανεικός από τη Ρόμα από τις αρχές του έτους, ωστόσο ο Μποριέλο πέτυχε δύο μόλις γκολ σε 13 εμφανίσεις, με τον γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουσέπε Μαρότα, να τονίζει:


«Φέραμε τον Μποριέλο τον Γενάρη γιατί έπρεπε να ενισχύσουμε την ομάδα», είπε αρχικά ο Μαρότα. «Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να τον αγοράσουμε, όμως θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα αποφασίσουμε τίποτα δεν είναι σίγουρο», συμπλήρωσε ο γενικός διευθυντής της «Γιούβε».


Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, για να κάνει δικό της τον Μάρκο Μποριέλο, θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό της τάξεως των 9εκ. ευρώ.

4 σχόλια:

Xristos είπε...

to kalo pou sas thelo ekei stin juventus min kanete kamia malakia kai dosete ta 9 ekatommuria evro gia afto to palto tha sas kinigaei olo to torino kai oxi mono

Juve-ntinos.!!! είπε...

Χρήστο όντως θα είναι μεγάλη μ@λ@κι@ αν ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς για τον Μποριέλο, δεν κάνει για την ομάδα αν και προσπάθησε αλλά έδειξε ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλουμε.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

ΤΟ εξης σεναριο φαινεται φανταστικο αλλα πολυ πιθανο για μενα!
Εξαγοραζεται ο ανικανος με 9 εκατομμυρια!Στη προσπαθεια να ερθει ο πρωτοκλασατος επιθετικος(π.χ Καβανι) η Ναπολι ζηταει Χ εματομμυρια και ο Μαροτα προσφερει Χ-9 μεγιστο ποσο και η μεταγραφη δε πραγματοποιειται!
Συνεντευξη Μαροτα μετα την αποτυχημενη μεταγραφη:Η Γιουβεντους εκανε οτι μπορουσε αλλα οι απαιτησεις του Ντε λαουρεντις ειναι υερβολικες,εξαλλου οι Ιταλικοι συλλογοι ειναι πισω σε οικονομικη κατασταση σε σχεση με Σιτι και Μαλαγα!Καναμε οτι μποτουσαμε...

Μπα....ο κομπλεξισμος μου και η φαντασια μου καλπαζουν....

Ανώνυμος είπε...

Ελεος,με τιποτα λεμε με ΤΙΠΟΤΑ.BILLARAS.