JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Γιουβέντους vs Νάπολι. Η αποστολή του τελικού.


Ο προπονητής της Γιουβέντους Antonio Conte κάλεσε 20 παίκτες για την τελευταία πράξη του ιταλικού Κυπέλλου εναντίον Νάπολη. Όπως γράφτηκε στην ιστοσελίδα της Γιουβέντους, μετά την προπόνηση σήμερα το πρωί στο Vinovo, ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε τη λίστα των παικτών που κάλεσε για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου εναντίον της Νάπολι στο Ολίμπικο της Ρώμης που έχει προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στις 22:00. 

Ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας δεν μπορεί να υπολογίζει προφανώς στους Giorgio Chiellini και Paolo De Ceglie, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες και δεν είναι στην αποστολή της ομάδας.

Οι 20 παίκτες που θα είναι στο Ολίμπικο για τον τελικό είναι οι εξής:

1 Buffon
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone




Αύριο το βράδυ ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας με την Νάπολι δεν είναι απλώς ένας τελικός που δίνει ένα Κύπελλο αλλά αν η Γιούβε καταφέρει να το κερδίσει θα κερδίσει και το πρώτο ασήμι αστέρι (δέκα τίτλους), έτσι για την ομάδα της οικογένειας Agnelli (και τους αδελφούς Elkann), θα καταφέρει επίσης να κάνει το ντάμπλ, πρωτάθλημα-κύπελλο. Από το 1995 έχει να κερδίσει νταμπλ η Γιούβε και θέλει να το πάρει και το κύπελλο μετά και το απόλυτο αήττητο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν 4 λόγοι για να κερδίσει η Γιουβέντους αυτό το κύπελλο. 

1ος Και σπουδαιότερος λόγος για να τα δώσουν όλα οι παίκτες της ομάδας είναι γιατί αν τελικά το καταφέρουν να κερδίσουν το κύπελλο θα έχουν συμβάλει τα μέγιστα για να βάλει στην φανέλα της η ομάδα το 1ο Ασημένιο Αστέρι καθώς θα είναι η πρώτη ομάδα που θα το έχει καταφέρει.

2ος Γιατί η ομάδα έχει μεγάλη δίψα για να κατακτήσει το κύπελλο καθώς έχουν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που το πήρε και όλοι το θέλουν σαν τρελοί.

3ος  Ο τελικός συμπίπτει με την τελευταία εμφάνιση του Μεγάλου Αρχηγού Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τα χρώματα της ομάδας, έτσι η αξία της βραδιάς διπλασιάζεται γιατί όλοι θέλουν να αποχαιρετίσουν την ζωντανή ιστορία της ομάδας με ακόμα έναν τίτλο πολύ σημαντικό για την ομάδα. 

4ος Ο Capitano της Γιουβέντους θα τα δώσει όλα καθώς θέλει να φύγει νικητής σε έναν ακόμα διαγωνισμό που θέλει φέρει την υπογραφή του, διότι το είχε κερδίσει πριν από 17 χρόνια (τελευταίο Κύπελλο της Γιουβέντους). 

Στη συνέχεια, και μετά αυτό το παιχνίδι θα αφήσει την Γιουβέντους και πιθανότατα θα πάει στις ΗΠΑ (άρχισε τις επαφές με ομάδες, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και Βοστώνη). 

Ο Ντελ Πιέρο θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο 3-5-2 του Conte και θα έχει στο πλευρό του τον πρώην παίκτης της Ρόμα Μίρκο Βούτσινιτς, που θα αναπνέει τον αέρα του παλιού σπιτιού του για να δώσει τον καλύτερο εαυτό τους. Στην άμυνα στη θέση του τραυματία Chiellini θα παίξει ο Caceres μαζί με τους Barzagli και Bonucci, στα άκρα θα παίξουν οι Lichtsteiner με τον Pepe, ενώ κάτω από τα δοκάρι θα είναι ο Storari, ο κάτοχος του Κυπέλλου. Στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Pirlo, Vidal και Marchisio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: