JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Umberto Agnelli, πάντα στη μνήμη μας αν και είσαι οκτώ χρόνια μακριά μας.


Ακριβώς πριν από οκτώ χρόνια, o Umberto Agnelli, έφυγε από κοντά μας. Ήταν 27 Μαΐου του 2004, όταν έφευγε για πάντα από κοντά μας ο  Dottore, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους, ο Umberto ήταν μεγάλο κεφάλαιο για την Γιούβε καθώς συνέδεσε το όνομά του με μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας της Γιουβέντους.

Ο Umberto ήταν ο πρόεδρος του πρώτου αστεριού στη φανέλα της Γιούβε το 1958. Όχι μόνο ήταν ο ίδιος που το επινόησε αλλά και το έκανε μια επιβλητική αναγνώριση όταν ήταν πρόεδρος της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, 59-1961. Ήταν ο άνθρωπος που έφερε τους Charles και Sivori, συνειδητοποιώντας ότι πρώτα απ 'όλα, έπρεπε να ενώνει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες με τον Boniperti, με αυτούς τους τρεις λοιπόν η Γιούβε δημιούργησε μια αστρική επίθεση. Κερδίστε άλλους δύο τίτλους πρωταθλήματος το '60 και 61, πριν αποχωρήσει από την προεδρία το επόμενο έτος, για να αφιερώσει το χρόνο του για την επανέναρξη της Fiat και την Piaggio.

Αλλά παρέμεινε πάντα κοντά στην Γιουβέντους, επιστρέφοντας μετά από 9 χρόνια ανωνυμίας και στη σκιά του Μπερλουσκόνι, εγκαινιάζοντας μια νέα, εξαιρετική σειρά επιτυχιών οδηγώντας την ομάδα στην οροφή της Ευρώπης και του κόσμου το 1996.

Ακόμη και οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του, η μνήμη του είναι ακόμα ζωντανή στις καρδιές όλων, οπαδών και εταιρείας, που τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. 
Και σήμερα η ομάδα έχει κερδίσει τον τίτλο και πάλι, αποκτώντας έτσι το τρίτο αστέρι της: όλη η ομάδα αισθάνεται μια βαθιά υπερηφάνεια τιμώντας τη μνήμη του Umberto Agnelli, με αυτό τον τρόπο.

Grazie Dottore.


Δεν υπάρχουν σχόλια: