JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γιουβέντους - Νάπολι 0-2, χωρίς το πολυπόθητο κύπελλο το αντίο του Capitano.

Αλλιώς φανταζόμασταν το αντίο του Μεγάλου αρχηγού μας και αλλιώς ήρθε (αν αυτό είναι το τέλος) χωρίς να μπορέσει να σηκώσει το Coppa Italia στον ουρανό της Ρώμης.


Στό ξεκίνημα του αγώνα η Γιούβε μπήκε κάπως νωθρά και η Νάπολι το εκμεταλεύτηκε και μόλις στο 2 ο Storari αναγκάστηκε να πει όχι στον Zuniga, μετά το πρώτο τέταρτο η Γιούβε ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και στο 43' θα μπορούσε εκείνη να ανοίξει το σκορ αν ο διαιτητής Μπρίγκι που σήμερα ήταν σε πολύ κακή μέρα έδειχνε το σημείο του πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Αρόνικα στον Μαρκίσιο, στις καθυστερήσεις ο Ντε Σάντις αναγκάστηκε να κάνει σωτήρια επέμβαση σε φάουλ του Capitano.


Στην επανάληψη η Νάπολι κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 63' με πέναλτυ του Cavani που κέρδισε ο Lavezzi... Στο 67' ο Μεγάλος αρχηγός έγινε αλλαγή για τελευταία φορά, μετά από 705 παιχνίδια και 289 γκολ σε μια καριέρα γεμάτη τίτλους με την Γιούβε. O De Sanctis για μια ακόμα φορά έσωσε την Νάπολι από την ισοφάριση στο 70' σε βολέ του Bonucci και στο 74' σε σουτ του Pepe και προβολή του Κουαλιαρέλα κατάφερε να διώξει την μπάλα με το πόδι ενώ είχε πέσει στην αντίθετη πλευρά...
Αλλά στο 83' και ενώ πίεζε η Γιούβε για το γκολ της ισοφάρισεις, η Napoli βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 2-0 με τον Hamsik κλειδώνοντας έτσι την κατάκτηση του τροπαίου ύστερα από 22 χρόνια...
Το όνειρο λοιπόν χάθηκε, το 10ο Κύπελλο δεν ήρθε ποτέ στο Τορίνο και η πρώτη ήττα για φέτος είναι γεγονός...


Στο τέλος του αγώνα η Γιουβέντους έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολή του Quagliarella στο 89' για αγκονιά πάνω στη φάση στον Aronica ενώ ο παίκτης της Νάπολι τον κρατάει από το λαιμό.
4ο Κύπελλο για τη Napoli και της αξίζει ένα μπράβο για το πάθος της στον σημερινό αγώνα όσο για μας τα καλύτερα έρχονται φίλοι μου.


Λάθος έστησε ο Κόντε την ομάδα απόψε καθώς η Νάπολι έπαιζε με όλα της τα όπλα ενώ εμείς όχι, λάθος και η αλλαγή του Άλεξ τόσο νωρίς, γιατί μόλις βγήκε η Γιούβε κερδισέ φάουλ σε θέση που ο Άλεξ δεν αστοχή εύκολα. Δεν πειράζει Γιούβε είσαι και έχεις μάθει να προχωράς πάντα μπροστά.


Grazie Alessandro Del Piero il Fenomeno Vero.!!!




JUVENTUS-NAPOLI 0-2


Γκολ: 63' Cavani (πεν), 83' Hamsik
Κίτρινες κάρτες: 40' Marchisio, 62' Storari, 63' Borriello (Juventus) - 54' Dzemaili, 55' Cannavaro, 80' De Sanctis (Napoli) Κόκκινη κάρτα: 89' Quagliarella (Juventus)


Διαιτητής: Christian Brighi.
Επόπτες: Giorgio Niccolai, Cristiano Copelli.
Τέταρτος διαιτητής: Mauro Bergonzi.


 JUVENTUS: 30 Storari, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 4 Caceres, 26 Lichtsteiner (68' 7 Pepe), 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 28 Estigarribia, 10 Del Piero (67' 14 Vucinic), 23 Borriello (73' 18 Quagliarella).
Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 20 Padoin, 24 Giaccherini, 32 Matri.
Προπονητής: Antonio Conte.


NAPOLI: 1 De Sanctis, 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica, 11 Maggio, 20 Dzemaili, 88 Inler, 17 Hamsik (85' 8 Dossena), 18 Zuniga, 22 Lavezzi (72' 29 Pandev), 7 Cavani (92' 85 Britos).
Αναπληρωματικοί: 83 Rosati, 2 Grava, 21 Fernandez, 16 Vargas.
Προπονητής: Walter Mazzarri.

Δεν υπάρχουν σχόλια: