JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πίρλο: "Θέλουμε επίσης να σηκώσουμε το Coppa Italia»

Κερδίζεις, γιορτάζεις την επιτυχία και αμέσως μετά σκεφτεσαι νέους πιθανούς στόχους. Αυτή είναι μια θεωρία που ανήκει σε μεγάλες ομάδες, και προφανώς στη Juventus. Αλλά και για μεγάλους παίκτες όπως ο Αντρέα Πίρλο.

Δύο ημέρες μετά τον εορτασμό του σκουντέτο και πέντε πριν από τον τελικό του Coppa Italia  εναντίον της Νάπολι, ο μέσος μίλησε στο Sky Sport και μετέφερε τα συναισθήματα του: "Ένιωσα  τεράστια χαρά για την επιτυχία μας, αυτό που έζησα είναι απλώς απερίγραπτο. Το να γιορτάζεις μεόλους τους φίλους μας πάνω από το ανοικτό λεωφορείο ήταν μεγάλη χαρά."

Και οι οπαδοί της Γιουβέντους θα ήθελαν να επαναλάβουν τη γιορτή και την επόμενη Κυριακή,βλέποντας τους πρωταθλητές να σηκώνουν το10ο Coppa Italia τους. Μια νίκη επί της Νάπολι θαδώσει μια ιδιαίτερη, θρυλική γεύση στην σεζόν για τους ένδρες του Conte. "Σήμερα έχουμε ξεκινήσειμια σημαντική εβδομάδα εργασίας - συνέχισε ο Πίρλο -. Την Κυριακή θα δείξουμε και πάλι την επιθυμία μας να σηκώσουμε το τρόπαιο απέναντι στη Νάπολι που είναι μια μεγάλη ομάδα, έδειξαντην αξία τους τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα θα τα δώσουν όλα από την πλευρά τους, θα είναι ένα σκληρό αγώνα".

  Αν η Γιούβε θα καταφέρει να κερδίζει και το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για την ομάδα για να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο, όπως συνέβη και άλλες φορές στην ιστορίατης και ο Πίρλο λέει επ' αυτού. "Έχουμε τοποθετήσει γερά θεμέλια για να κάνουμε κάτι μεγάλο -δήλωσε ο Andrea - γιατί όταν ξεκινάς και κάνεις επιτυχίες, θέλεις να πάρεις περισσότερες. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε πολλά ακόμα τροπαια. Μπορούμε σίγουρα.. να κερδίσουμε. "

Και για τέλος, είχε να πει μερικές λέξεις για Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος έλαβε ένα υπέροχοαφιέρωμα της αγάπης από το σύνολο του Juventus Stadium.
"Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ένας παίκτης θα μπορούσε να γίνει ο διάδοχός του. Σίγουρα κάποιοςθα ήθελε να έχει τον αριθμό 10, και ο Alessandro αποφάσισε να καταστήσει σαφές ότι θέλει να είναι διαθέσιμη η φανέλα με τον αριθμό του. Είναι μια πολύ αξιόλογη πράξη. Είπε ότι όλοι οι παίκτεςπρέπει να έχουν την ευκαιρία να ονειρεύονται να φορέσουν κάποια στιγμή τον αριθμό αυτό στηΓιουβέντους. Αν θα το πάρω εγώ; Λοιπόν όχι, έχω πάντα το νούμερο 21 στους ώμους μου, και είναι εντάξει για μένα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: