JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ίντερ-Γιουβέντους 1-2, νίκη στο εξοχικό της.

Ποιες αλλαγές, ποια φόρμα της Ίντερ και ποια έδρα να σταματήσει τη Γιουβέντους; Αν και αδιάφορει, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9' με το γκολ του Ικάρντι, κατάφερε να φύγει για ακόμα μια φορά νικήτρια από το "Μεάτσα" που το έχει κάνει εξοχικό της, με γκολ του Μαρκίσιο στο 42' από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και του Μοράτα στο 83' πήρε τη νίκη. Με αρκετούς παίκτες της να ξεκουράζονται για την τελική ευθεία της σεζόν η Μεγάλη Κυρία έκανε την ανατροπή (2-1) στο Derby d'Italia και αφήνει την μισητή Ιντερ εκτός Ευρώπης.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι διατεθειμένες να παίξουν επιθετικά έχοντας από μια καλή στιγμή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αρχικά ο Ικάρντι για την Ίντερ και στη συνέχεια ο Μοράτα έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Ο Αργεντινός φορ της Ίντερ κατάφερε να βρει δίχτυα πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έστω και με περιπετειώδη τρόπο. Ο Μαρσέλο Μπρόσοβιτς έκανε το μακρινό σουτ αλλά η Μπάλα βρήκε στο στηθος του Ικάρντι πριν καταλήξει στην εστία του Στοράρι για το 1-0.

Ο Μοράτα είχε νέο καλό σουτ και στο 42ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα όταν ο Μάτρι έφυγε της άμυνας και ο Βίντιτς τον ανέτρεψε. Ο Μαρκίζιο ανέλαβε την εκτέλεση φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη οι «μπιανκονέρι» ξεκίνησαν καλύτερα και έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο Αλβάρο Μοράτα με το κεφάλι έστειλε άουτ τη μπάλα από κοντινή απόσταση.

Η «Γιούβε» παρότι αδιάφορη δεν έδειχνε ευχαριστημένη με την ισοπαλία και μετά από φάση διαρκείας στο 83ο λεπτό έφερε τούμπα το ματς φυσικά με τον Μοράτα να είναι ο σκόρερ. Η μπάλα στρώθηκε στον Ισπανό εκτός περιοχή και με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς που έχει ευθύνη στο γκολ.

Ένα λεπτό αργότερα η Ίντερ έχασε τεράστια ευκαιρία να ξέρει το ματς στα ίσα αλλά ο Στοράρι ντύθηκε… Μπουφόν και με διπλή επέμβαση σε Παλάσιο και Ικάρντι κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Αυτή τη νίκη εκτός από πρεστίζ δεν δίνει κάτι στην Γιουβέντους που έχει πάρει το πρωτάθλημα σε αντίθεση με την Ίντερ που είδες τις ελπίδες της για Ευρώπη να λιγοστεύουν.

INTER-JUVENTUS 1-2

RETI: Icardi 9', Marchisio 42' (rig), Morata 83'

INTER

Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia (44' st Gnoukouri,), Vidic, Juan Jesus; Brozovic (37' st Podolski), Medel, Kovacic; Shaqiri (26' st Nagatomo); Icardi, Palacio

A disposizione: Carrizo, Andreolli, Santon, Dimarco, Felipe, Kuzmanovic, Obi,  Bonazzoli, Puscas.

Allenatore: Mancini

JUVENTUS

Storari; Lichtsteiner (11' st Ogbonna), Barzagli, Bonucci, Padoin; Romulo, Marchisio, Sturaro; Pereyra (33' st Pogba); Morata, Matri (21' st Llorente)

A disposizione: Rubinho, Audero, Marrone, De Ceglie, Asamoah, Pepe, Coman.

Allenatore: Allegri

ARBITRO: Doveri

ASSISTENTI: Cariolato, Marzaloni
QUARTO UFFICIALE: Nicoletti

ARBITRI D'AREA: Rizzoli, Baracani

AMMONITI: 33' pt Ranocchia, 35' pt Brozovic, 42' pt Vidic, 7' st Morata, 9' st Lichtsteiner, 13' st Kovacic, 24' st Juan Jesus

Δεν υπάρχουν σχόλια: