JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αλέγκρι:«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να φέρουμε στο σπίτι το Champions League.




Αισιόδοξος φάνηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το φαβοριτισμό που υπάρχει υπέρ της Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του έχει πιθανότητες.

«Πρώτα πρέπει να προετοιμαστούμε για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ίντερ. Από την Κυριακή ξεκινάμε προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Λάτσιο.Μετά από το Coppa Italia έχουμε τη Νάπολι όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει το πάρτι, για αυτό θα σας ενημερώσει ο σύλλογος. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε μερικές ημέρες ξεκούραση όπου θα προετοιμαστούμε για τον τελικό του Champions League λίγο πιο χαλαρά για να μην φτάσουμε εκεί με άγχος.
Είναι τελικός, θα αγωνιστούμε ξέροντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά και με την πίστη ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να φέρουμε σπίτι το Champions League. Δεν θα είναι εύκολο, ποτέ άλλωστε δεν είναι εύκολος ένας τελικός Champions League».
Ο Αλέγκρι αποκάλυψε επίσης πως δέχθηκε μήνυμα από τον πρώην τεχνικό της Γιούβε και νυν της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε.
«Ο Αντόνιο μου έστειλε ένα μήνυμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε τώρα έχετε μία αποκλειστική είδηση και είστε όλοι χαρούμενοι. Νομίζω πως αυτή η ομάδα έχει πολλές αρετές, παίκτες που είναι ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κλάσης, οπότε ήταν φυσιολογικό που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Χρειάστηκε βέβαια και λίγη τύχη αν και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει περιθώριο βελτίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: