JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Λοιπόν,μόλις επέστρεψα και η αλήθεια είναι ότι μετά από πολύ καιρό είδα ματς της Γιούβε σε καφετέρια με τόσα πολλά άτομα να ασχολούνται πραγματικά με τη Γιουβέντους και τους παίκτες της.
Σήμερα έγινε αυτό που όλοι όσοι παροκολουθούμε καθημερινά τη Γιουβέντους,λίγο πολύ περιμέναμε.Τη Ρεάλ να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποδείξει την "ανωτερότητα" που πολλοί της προσδίδουν και τη Γιουβέντους να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής τακτικής και να επικρατεί στο τέλος,όπως κάθε υγιής ιταλική ομάδα.

Η λέξη περηφάνια είναι λίγη για να περιγράψω αυτό που νιώσαμε όλοι σήμερα.Σκατά στους ειδήμονες,σκατά στους κατακριτές και σκατά στα μούτρα όλων,όσων υποτιμούν αυτή τη φανέλα,ανεξαρτήτως του ποιοι την εκπροσωπούν.Με Αλέγκρι,με Μαρότα και με Λιχτστάινερ σας κάναμε το βίο αβίωτο,σας δώσαμε ένα καλό μάθημα και αποδείχτηκε ότι ακόμα υπάρχει ποδοσφαιρικός θεός και κερδίζουν αξία κάποιες διαχρονικές και αιώνιες αθλητικές σταθερές.
Η Γιουβέντους,η διοίκηση και οι επιλογές της σήμερα δικαιώθηκαν.Το λάβαρο της Κυρίας πλέον κυματίζει περήφανα ακόμα και στα πιο μοντέρνα ποδοσφαιρικά σαλόνια.

Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα,ούτε τα φράγκα σας,ούτε τα κονέ σας,ούτε οι διπλωματικές παρτούζες με την Ουέφα και τους ατζέντηδες.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ. 
Με τον Μοράτα,με τον Μαρκίζιο και με τον Μπονούτσι.Γιατί αυτή η φανέλα σε κάνει τεράστιο,τα βασικά να κατέχεις και με μια καλή καθοδήγηση.

Μην ξανακούσω γκρίνιες,μην ξανακούσω καφενειακές αναλύσεις και προπονητές του καναπέ.Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.Δε πρέπει να μας ενδιαφέρει τόσο τι θα συμβεί στον τελικό,μιας και σήμερα συνετελέσθη ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα,αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορά των οικονομικών μεγεθών.
Εσύ ο τρέντι,που υποστηρίζεις Μαντσεστερ Σίτι,σου αρέσει η Παρί και βλέπεις μόνο Μπάρτσα-Ρεάλ από τα ουδέτερα,σήμερα έμαθες το Μπαρτζάλι,το Βιντάλ και τον Περέιρα.

Μπουφόν,σε αγαπάμε! Είσαι ο ένας και μοναδικός τερματζής! Σου εύχομαι να σηκώσεις και να πάρεις σπίτι αυτήν την κούπα που λείπει από τη συλλογή σου.‪#‎LaCapolista‬

Δεν υπάρχουν σχόλια: