JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια Κόντε σε Γιούβε, Νάπολι και Φιορεντίνα.


Φιλοφρονήσεις για την επιτυχία της Γιουβέντους και για το στόχο που τελικά επιτυγχάνεται χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έγινε από τον Allegri, τους παίκτες και τους διαχειριστές της ομάδας, έδωσε ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας και πρώην της Γιουβέντους Antonio Conte, στο πρακτορείο ANSA, συγχαίρει τους φιναλίστ του Champions League, για τη μεγάλη σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Επίσης φιλοφρονήσεις είχε και για τις δυο ιταλικές ομάδες που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, Νάπολι και Φιορεντίνα.

"Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους ιταλικούς συλλόγους σε διεθνές επίπεδο, - δήλωσε ο Conte - ήμασταν σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση στον τελικό του Champions League και να έχουμε δύο ομάδες στο κατώφλι του τελικού του Europa League. Συγχαρητήρια πρώτα στη Γιουβέντους, ο στόχος επιτεύχθηκε χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έγινε από τον Allegri, από τους παίκτες και τους διαχειριστές. Θέλω να συγχαρώ και την Νάπολι και την Φιορεντίνα, που συνέβαλαν και πάλι με τα άριστα αποτελέσματα τους να φέρουν την Ιταλία στους χώρους που μετράνε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. "






1 σχόλιο:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Αντόνιο με εκπλήσσεις με τις δηλώσεις σου, ξεχνάμε το γεύμα σε εστιατόριο που η μερίδα έχει €100 και η παράγοντες της Γιούβε ήθελαν να φάνε με € 10, κρίμα γιατί ήσουν μέσα στις καρδιές μας, δεν καταλαβαίνω επίσης τα συγχαρητήρια που έδωσες στις άλλες δυο ιταλικές ομάδες, τι μεγάλο έκανα δηλαδή; Η μια αποκλείστηκε από μια ομάδα που πριν 4-5 χρόνια δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και η άλλη ξεβρακώθηκε στη Σεββίλη δυο φορές. Καλά ότι να 'ναι.
Γιούβε φέρε το κύπελλο στο Τορίνο να ξεβρακώσεις όλους του επικριτές που τόσα χρόνια μας έπριξαν τα Αρ.....δια.
ΥΓ: Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς, οι εφιάλτες σας επέστρεψαν και είναι ακόμα πιο τρομακτική από τους προηγούμενους.!!!!