JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Από 21 Μαΐου τα εισιτήρια του τελικού.

Η Γιουβέντους πριν λίγο ανακοίνωσε πως έχει στη διάθεση της και θα ξεκινήσει να διαθέτει τα εισιτήρια του τελικού του Champions League από την Πέμπτη 21 Μαΐου, προτεραιότητα έχουν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας στο Juventus Stadium. Σας μεταφέρουμε αυτούσια την ανακοίνωση της ομάδας:  


"Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον τελικό του UEFA Champions League στο Βερολίνο, μεταξύ Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 21 Μαΐου στις 12 π.μ. στην ιστοσελίδας που ετοιμάστηκε από τον Francorosso, www.berlino2015.it

Από την ημερομηνία αυτή τα εισιτήρια θα διατεθούν πρώτα για τους κατόχους διαρκείας από το Στάδιο της Γιουβέντους, οι οποίοι θα πρέπει να βιαστούν για να τα αγοράσουν. Η προτίμηση των κατόχων διαρκείας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 12 π.μ.
Κάθε οπαδός θα είναι σε θέση να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο στο όνομά του. Μπορείτε να οργανώσετε ομάδες έως 4ον φιλάθλων έτσι ώστε να είστε με την παρέα σας στο γήπεδο. Τα εισιτήρια θα πωλούνται σε συνδυασμό με ταξιδιωτικά πακέτα παρασκευάζονται με Francorosso.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι κατηγορίες των εισιτηρίων για την πώληση είναι:
- Κατηγορία 2, € 280
- Κατηγορία 3, € 160
- Κατηγορία 4, € 70
Στην τιμή του εισιτηρίου θα πρέπει να προσθέσουμε το ποσό των € 3,85 το οποίο θα δίνει το δικαίωμα σε κάθε κάτοχο να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη του Βερολίνου για την ημέρα του αγώνα και μέχρι τις τρεις το μεσημερι τις Κυριακή 7 Ιουνίού".



Δεν υπάρχουν σχόλια: