JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αλέγκρι: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά"

"Ο κάθε προπονητής θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό να έχει μια τέτοια ομάδα." Ο Massimiliano Allegri είναι ευτυχισμένος για τα αγόρια του, μετά την επιτυχία με την Ίντερ. Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League και πριν τον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου, θα ήταν κατανοητή μια νωθρή εμφάνιση. Αλλά η Γιούβε ήταν και σήμερα σοβαρή και κατάπληκτη στο San Siro. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Μιλάνο μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη:


"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ήταν μια ωραία επιβεβαίωση των όσων έχουμε πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια όπου εκείνοι που έπαιξαν λιγότερο ήταν καθοριστικοί και αυτό είναι ένα από αυτά. Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα απέναντι στην Inter που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε νοθροί στο ματς, φάγαμε νωρίς το γκολ και τότε ξυπνήσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε μια ομάδα που παίζει πάντα με μεγάλη ένταση και θέληση για τη νίκη. "

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Μοράτα που για ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα: "Ο Morata είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και μεγάλωσε σωματικά. Έμαθε το ιταλικό ποδόσφαιρο αμέσως. Η συμβολή του στη νίκη ήταν καθοριστική, όπως και του Storari που με τις επεμβάσεις του έσωσε την ομάδα".



Δεν υπάρχουν σχόλια: