JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Θέλει να «σβήσει» τη ρήτρα που υπάρχει για το Μοράτα η Γιούβε.




Ο Ισπανός φορ ήρθε το καλοκαίρι στους «μπιανκονέρι» από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. 

Ωστόσο η Ρεάλ τοποθέτησε ρήτρα έχοντας το δικαίωμα να τον φέρει πίσω το φετινό καλοκαίρι για το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ ή το επόμενο για 35.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικές, με αποκορύφωμα εκείνες απέναντι στην πρώην ομάδα του, που οδήγησαν στην πρόκριση της «Γηραιάς Κυρίας» στον τελικό του Champions League. Έτσι, οι Ιταλοί θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν τους όρους στο συμβόλαιο του Μοράτα, προκειμένου να τον «δέσουν» στο Τορίνο.

«Δυστυχώς έπρεπε να συμπεριλάβουμε τις σχετικές ρήτρες στο συμβόλαιο του Μοράτα»ανέφερε αρχικά ο γενικός διευθυντής της Γιούβε, Μπέπε Μαρότα.

«Έχουμε καλή σχέση με τη Ρεάλ κι ο παίκτης έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει σε εμάς, οπότε θα προσπαθήσουμε να αφαιρέσουμε τις σχετικές ρήτρες»συμπλήρωσε.

Πριν λίγο καιρό τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας ανέφεραν πως οι  άνθρωποι της Ρεάλ εξετάζουν το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του παίκτη, ωστόσο φαίνεται πως η «μάχη» με τους πρωταθλητές Ιταλίας θα είναι σκληρή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: