JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Η Γιούβε θέλει το 10ο την Τετάρτη στη Ρώμη.

Την Τετάρτη το βράδυ η Γιούβε έχει να παίξει τον πρώτο από τους δυο τελικούς, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.


Η Γιουβέντους θα κοντραριστεί με τη Λάτσιο στο Ολίμπικο της Ρώμης για τον τελικό  Κυπέλλου Ιταλίας, η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί με (σχεδόν) όλους τους παίκτες της. Δεν υπάρχει χρόνος για να γιορτάσουν τη νίκη στο San Siro με την Ίντερ: οι πρωταθλητές Ιταλίας αναμένεται την Τετάρτη στο Stadio Olimpico της Ρώμης για τον τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας εναντίον της πολύ φορμαρισμένης Λάτσιο του Stefano Pioli να κατεβάσει όλα τα όπλα της. Μετά την εφαρμογή ενός μεγάλου κύκλου εργασιών κατά τον Nerazzurri, ο Massimiliano Allegri θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, μόνοι αμφίβολοι που κατά μεγάλο ποσοστό θα μείνουν εκτός αποστολής είναι οι Alvaro Morata και Claudio Marchisio.

Χθές το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Vinovo, όσοι έπαιξαν στο ματς με την Ίντερ ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα. Πιο έντονη εργασία για τους υπόλοιπους παικτές, πολλοί από τους οποίους θα παίξουν στον τελικό του Κόπα Ιτάλια. Η Μεγάλη Κυρία θα κατέβει στην πρωτεύουσα όπως όλα δείχνουν με σύστημα 4-3-1-2: ο Allegri επιβεβαιώνει πως κάτω από την εστία θα είναι ο Marco Storari, ενώ η αμυντική γραμμή θα απαρτίζεται από τους Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini και Evra. Ο Pirlo θα κατευθύνει τη μεσαία γραμμή και θα  υποστηρίζεται από τους Vidal και Pogba. Ο Perayra θα είναι στο γνώριμο ρόλο του ως επιτελικός μέσος πίσω από τους δύο επιθετικούς Tevez και Llorente. Στη Γιουβέντους είναι όλοι αποφασισμένοι να μην αφήσουν ακόμα μια ευκαιρία να πάει χαμένη και θέλουν να χαρίσουν στη Γιούβε το 10ο κύπελλο στην ιστορία της.

Από την απέναντι πλευρά ο προπονητής της Λάτσιο Stefano Pioli βλέπει τον Ολλανδό De Vrij να επιστρέφει, αλλά θα είναι χωρίς τον Biglia: ο Αργεντινός πιθανώς θα επιστρέψει στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Στην μεσαία γραμμή, η αμφιβολία είναι μεταξύ του Cataldi και του πιο έμπειρου Ledesma, ενώ για την επίθεση δεν έχει ανφιβολίες καθώς θα παίξει με τρεις, Candreva, Felipe Anderson και Klose..

Δεν υπάρχουν σχόλια: