JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ομάδα για ντέρμπι!


Η Γιουβέντους είναι η ομάδα με τους περισσότερους πόντους στα παιχνίδια μεταξύ των πρώτων επτά της βαθμολογίας της Ιταλίας.

Στο τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται η Γιουβέντους να μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς να την χωρίζουν από τη πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, το ρεκόρ της «γηραιάς κυρίας» στα παιχνίδια με τις ομάδες της πρώτης επτάδας είναι εντυπωσιακά, καθώς έχει την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από κάθε άλλη ομάδα των πρώτων θέσεων.

Σε μία σεζόν που οι «μπιανκονέρι» ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι για να κάνουν την μεγάλη τους επιστροφή, κάπου στα μέσα της σεζόν, έχασαν το… τρένο του πρωταθλήματος. Έτσι αυτή τη στιγμή καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να βρεθεί στη πρώτη εξάδα.

Αυτή τη στιγμή «τρέχει» ένα ρεκόρ επτά αγώνων χωρίς ήττα και δείχνει έτοιμη να ανατρέψει τα δεδομένα. Στα δύσκολα άλλωστε απέδειξε ότι έχει τον τρόπο να βγαίνει νικήτρια.

Απόδειξη είναι ότι στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει με τους πρώτους έξι, έχει τη καλύτερη συγκομιδή με 20 βαθμούς. Το συμπέρασμα είναι ότι η «γηραιά κυρία» βρίσκεται εκτός τίτλου, λόγω της χαλαρότητας που έχει δείξει στα παιχνίδια με τους λεγόμενους μικρούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι νίκες απέναντι στις Ίντερ, Μίλαν, Ρομα, Λάτσιο και Ουντινέζε… σβήνονται από τις αποτυχίες απέναντι σε ομάδες όπως η Μπάρι, η Πάρμα και η Λέτσε.

Παρακάτω θα δείτε την βαθμολογία με τα παιχνίδια ανάμεσα στους πρώτους επτά και αμέσως δίπλα την συνολική βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτό που αποδεικνύεται είναι πως τα παιχνίδια με τους… μικρούς δίνουν τίτλους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SERIE A 35 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γιουβέντους 11 Αγώνες 20 Βαθμούς - Μίλαν 35 Αγώνες 77 Βαθμούς

Ρόμα 11 Αγώνες 19 Βαθμούς - Ίντερ 35 Αγώνες 69 Βαθμούς

Μίλαν 10 Αγώνες 18 Βαθμούς - Νάπολι 35 Αγώνες 68 Βαθμούς

Ουντινέζε 10 Αγώνες 13 Βαθμούς - Λάτσιο 35 Αγώνες 60 Βαθμούς

Ίντερ 11 Αγώνες 13 Βαθμούς - Ρόμα 35 Αγώνες 59 Βαθμούς

Νάπολι 10 Αγώνες 12 Βαθμούς - Ουντινέζε 35 Αγώνες 59 Βαθμούς

Λάτσιο 11 Αγώνες 11 Βαθμούς - Γιουβέντους 35 Αγώνες 56 Βαθμούς

4 σχόλια:

Pericles είπε...

Καλή δουλίτσα μάγκα!!! In Bocca al Lupo!!!

magica juve είπε...

αρχικα να πω πολυ ωραιο το blog και μπραβο σου για την δουλεια!!αυξανομαστε οπως λεει ο gobbo!!λιγο πιο σοβαρη να ηταν η ομαδα και θα ειμασταν ανετα 3αδα!!ας τα δει η διοικηση και ας φερει σοβαρους παιχτες αν θελει σοβαρη ομαδα...

mike_bianconero είπε...

Πολυ ωραιο το blog σου φιλε ευτυχως υπαρχει και ο Gobbo και μας τα λεει ετσι να αυξανοματσε!Λοιπον οσον αφορα την φετινη ομαδα το μονο θετικο με αυτην φετος ειναι οτι δειχνει χαρακτηρα στα ντερμυ μονο ενα εχασε...οσο για τα αρνητικα ας το αφησουμε καλυτερα.....Συνεχισε την καλη δουλεια φιλε και εμεις ημαστε εδω να σε στηρηξουμε και εσενα και καθε Bianconero!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια και ευχαριστώ και το Gobbo πολύ. Εύχομαι να καταφέρει η ομάδα να πετύχει το δύσκολό στόχο που είναι η έξοδο στο Champions league και του χρόνου να πάρει το 30 Πρωτάθλημα.