JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η επιστολή από τους οπαδούς: «Υπόσχονται παίκτες παγκόσμιας κλάσης, και αγοράζουν, στη συνέχεια, απομεινάρια»


Επιστολή έστειλαν οι οπαδοί της Γιουβέντους και αναρωτιούνται για της υποσχέσεις που ακούν κάθε χρόνο για αγορά παικτών παγκοσμίου κλάσης και στο τέλος βλέπουν να έρχονται παίκτες που διώχνουν οι άλλες ομάδες.

« Αγαπητέ Συντάκτη, αναρωτιέμαι: τι έχουν κάνει για να αξίζουν όλη αυτή τη μετριότητα οι οπαδοί της Γιουβέντους. Όπως κάθε χρόνο, η ηγεσία, υπόσχεται να αγοράσει ποιοτικούς παίκτες διεθνούς φήμης, (Aguero, Ribery, Τevez, Benzema, κ. α. ) και στη συνέχεια αγοράζει ως συνήθως «διωγμένους» των άλλων ομάδων (Ziegler, Pirlo). Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι σωστό, τα 14.000.000 οπαδών της Γιούβε στη Ιταλία, και τα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο ζητάνε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για γίνει και πάλι η Γιούβε μας όπως ήταν πριν. Της ιδιοκτησία μας της αρέσει να απογοητεύσει; Γιατί να υποκρινόμαστε; Αν δεν υπάρχουν χρήματα για να επενδύσουν, τότε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων μας, ας την δείξουν στους νέους παίκτες μας χωρίς να σπαταλάνε αδικαιολόγητα χρήματα. Κατά την άποψή μου ο κ. Marotta δεν είναι οπαδός της Γιουβέντους, και όπως έχουμε καταλάβει επίσης ότι η οικογένεια Agnelli δεν νοιάζονται για τη Μεγάλη Κυρία όπως οι προηγούμενοι Agnelli. Το νέο γήπεδο δεν θα είναι ικανό για να κρατήσει ζωντανή τη Γιουβέντους από μόνο του χρειάζονται κι άλλα πράγματα : Ο Gianni Agnelli είναι στα αλήθεια πρωταθλητής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ.

ΡΗΓΑΣ

Κωνσταντινος είπε...

Επιτελους καιρος ηταν να βγουν και να μιλησουν,ακομη και στο δικο μας σαιτ ακουμε το περιμενετε να δουμε τι θα κανουμε ,μην βιαζεστε και ο ταδε ειναι πολυ καλος παικτης και ο αλλος παικταρας και στην τελικη αυτοι ειναι λιμα που τα διωχνουν η τα αφηνουν ελευθερα κατωτερες ομαδες (παντα βαση ονοματος μιλαω γιατι κι εμεις ειμαστε ενα ματσο χαλια σαν ομαδα ).Εγω τουλαχιστον δεν εχω την απαιτηση να φερουν ουτε ροναλντο,μεσι,αγκουερο,μπενζεμα,ριμπερυ κ.α γιατι απλα δεν μπορουν(οικονομικα)αλλα και γιατι να ερθει π.χ ο ριμπερυ στη γιουβε,ειπα το συγκεκριμενο παικτη γιατι πολλα ατομα απο εδω μεσα τον ανεφεραν, και να αφησει την μπαγιερν που στην τελικη και πιο μεγαλη ομαδα ειναι απο αποψη τιτλων και περισσοτερα χρηματα μπορει να του προσφερει και σε μεγαλυτερο επιπεδο λογο τ.λ θα παιζει ????
Εκτος κι αν νομιζουν οτι με το γηπεδο και μονο θα ερθουν οι φιλαθλοι και οτι το γηπεδο ευθυνονταν για το οτι δεν πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο.
Ας κανουν πρωτα μια σωστη ομαδα που να προσφερει λιγο θεαμα (ποδοσφαιρο,γιατι τα τελευταια χρονια μονο ποδοσφαιρο δεν λεγεται αυτο που παιζουμε) και μετα ας εχουν την απαιτηση να πηγαινουν οι φιλαθλοι στο γηπεδο.
Χωρις ομαδα δεν γεμιζει το γηπεδο,οποτε ας μας φερουν 4-5 παικτες καλους και ας μην ειναι μεγαλα ονοματα και οχι παικτες απο χωρες που δεν εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο αλλα τον χιονοπολεμο.
Αντε γιατι εχουμε σκασει (μερικοι,γιατι αλλοι κοιμουνται μετα συγχωρεσεως τον υπνο του δικαιου και κανουν ονειρα για παικταραδες και προπονηταραδες).
Μιας και ειπα προπονηταραδες,ακουγαμε πριν καιρο για χιντινκ,βενγκερ,μποας,μεχρι και μουρινιο κ.α και στο τελος πηραμε τον κοντε,κατι τετοιο βλεπω να γινεται και με τους παικτες(μπειλ = ζιγκλερ).Συγνωμη για το μεγεθος του σχολιου μου..

Dima είπε...

apl ta pragmata ws twra oloi h paixtes p mas endiaferoun exoun timh
aguero 45
sansez 35
becks 7
matri qualiarella gurw st 30 sunolo 117 poula ta duo tagaria ts epitheshs ta gvalame t fraga + k ekato ekat t baget

Dima είπε...

k esu malaka marota twra emathes oti uparxoun eleutheroi paixtes e malaka mas t paizeis magas tn xeimwna gt dn m eferes cassano e???????

Xristos είπε...

TI ENISXISI KAI KOURAFEKSALA EINAI AFTA? OLO YPOSXESEIS MAS DINETE KAI OLO TIN PATATE