JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Marotta : "Στόχος μας είναι ο Aguero, αλλά θα ενισχυθεί όλη η ομάδα"

O Aguero είναι ο κύριος στόχος της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν. Αυτό επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, η Γιουβέντους μέσω του γενικού διευθυντή της Beppe Marotta , μιλώντας στο «Sky Sports» : « Ο Aguero είναι ένας πολύ καλός παίκτης και είναι ένας από τους πρώτους στόχους μας, αλλά χρειαζόμαστε να ενισχύσουμε ολόκληρη την ομάδα, όλοι η ομάδα θα κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν και όχι μόνο ένα άτομο, εμείς στοιχηματίζουμε στους νέους παίκτες μας που είναι πεινασμένοι όπως και ο προπονητής μας ", δήλωσε ο Marotta.


Και συνέχισε : « Η Γιουβέντους πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της. Προτεραιότητά μας θα είναι η αύξηση της ποιότητας μετά την κακή χρονιά που μας πέρασε. Έχουμε επικεντρωθεί και θέλουμε να φέρουμε στην ομάδα έναν κορυφαίο παίκτη όπως έχουμε ήδη αποκτήσει έναν: είναι ο Πίρλο, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας σπουδαίος παίκτης και γνωρίζει τι σημαίνει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους» .

Όσο για την αύξηση κεφαλαίου και και το ποσό που έχει στη διάθεση του είπες : «Υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια από την οικογένεια Agnelli. Θα ενεργήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστική σαν ομάδα. Είναι μια δύσκολη αγορά, στην οποία με τα χρήματα που έχουμε στη διάθεση μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να βελτιωθεί σε όλα τα τμήματα το ρόστερ της ομάδα».

Στην ερώτηση ποιος είναι κατάλληλος για τη Γιουβέντους Aguero ή Σμιθ; Είπε : « Και οι δυο έχουν το προφίλ των παικτών που αναζητούμε. Και οι δύο δημιουργούν έντονα συναισθήματα σε οπαδούς. Και οι δύο είναι ελκυστικοί και να ανταποκρίνονται στο προφίλ μας. Ευτυχώς, τον τελευταίο χρόνο μπορούμε να εργαστούμε με περισσότερο χρόνο που δεν έχει επίσημα καθήκοντα πριν από την έναρξη της νέας σεζόν ». Αν ο Amauri θα πάει στο Παλέρμο; είπε : « Δεν είχα επαφή με τον Zamparini είναι στο εξωτερικό. Γιατί δεν αρνείται ότι είναι αλήθεια, ποτέ δεν μίλησα με τον Zamparini. Ακούγετε το όνομα του Park της Μάντσεστερ; « Κυκλοφορούν πολλά ονόματα, αλλά ο Park δεν είναι ένα αντικείμενο των επιθυμιών μας », δήλωσε ο Marotta.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Marotta makari na evlepes kamia suzhthsh edw sto site t foverou juventinou na epairnes kamia idea....mpas k doume kamia asprh mera reeeeee! giati emeis kseroume th dunamikh ths omadas pou uposthrizoume k gi auto t logo exoume sigoura kaluteres idees apo esena!