JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Marotta: "Αγαπάμε και θα αυξήσουν το επίπεδο της Γιουβέντους "

Για τον ΓΔ της Γιουβέντους ,Beppe Marotta είναι το σημείο στην αγορά μετά τις μεταγραφές χωρίς κανένα κόστος για Pirlo , Ziegler και Pazienza :

«Ένας επιθετικός για το μέλλον της Γιουβέντους; Εργαζόμαστε για να καθορίσουν καλύτερα την αγορά. Μετά από το διοικητικό συμβούλιο θα είναι πιο σαφή και ρητό ".

Πρέπει να περιμένουμε, επομένως, να γνωρίζουμε με ακρίβεια τις στρατηγικές της Γιουβέντους, αλλά κάποια σημάδια περισσότερα δίνει ο Marotta από Aguero , Βούτσινιτς και Lichtsteiner :

"Βούτσινιτς; Είναι ένας παίκτης ποιότητας που μας αρέσει. Σήμερα εξακολουθεί να είναι παίκτης της Ρώμα και ως εκ τούτου πρέπει να τους ζητήσει να μάθουμε κάτι περισσότερο. Πόσο είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουν; Δεν ξέρω.

Aguero; «Ο Αγκουέρο είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, και όταν μιλάω για την ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης της Γιουβέντους, ώστε να ανέβει η ομάδα επίπεδο, φυσικά αναφέρομαι και στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού».

Lichtsteiner στην Γιουβέντους; Ναι, είναι κοντά, αλλά ακόμα χρειάζονται φροντίδα. Η διαφορά είναι μικρή και υπάρχει πάντα μια μεγάλη τιμή για Lotito. Ήρεμα και προσεκτικά τη διαχείριση για να πάρει τα πάντα ».

Τέλος, ένα αστείο για το σκουντέτο το 2006, κατά την οποία το Γραφείο του Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα πρέπει να εκφράζεται από το τέλος του Ιουνίου:

"Championship Manager 2006; Αναμονή και να εμπιστευθούν τη Γιουβέντους οι οπαδών της" .

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

agapas tin juventus? apodeiksi malaka marotta pou eisai sinexeia olo logia. alla na fereis kanenan paiktara toso dyskolo einai na to kaneis