JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Και επίσημα στη Juve : Matri, Quagliarella, Pepe και Motta.

Πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση στο επίσημο site της η Γιουβέντους έκανε γνωστό ότι απέκτησε με κανονική μεταγραφή τους τέσσερις παίκτες που είχε με τη μορφή δανεικών : Matri, Quagliarella, Pepe και Motta. Διαβάστε την ανακοίνωση.


Η Juventus Football Club SpA ανακοινώνει ότι έχει ασκήσει σήμερα το δικαίωμα της στην προαιρετική αγορά της να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τους ακόλουθους παίκτες : • Alessandro Matri από Cagliari Calcio SpA για € 15,5 εκατομμύρια ευρώ, πληρωτέα σε διάστημα τριών ετών. Η σύμβαση με τον παίκτη θα διαρκεί τέσσερα χρόνια, Fabio Quagliarella • SSC Napoli SpA για € 10.5 εκατ., πληρωτέο σε διάστημα τριών ετών. Η σύμβαση με τον παίκτη είναι για τρία χρόνια • Simone Pepe - Udinese Calcio SpA για 7,5 εκατ. €, που καταβάλλεται σε διάστημα τριών ετών. Η σύμβαση με τον παίκτη θα διαρκεί τέσσερα έτη • Marco Motta Udinese Calcio SpA για 3.750.000 €, που καταβάλλεται σε διάστημα τριών ετών. Η σύμβαση με τον παίκτη έχει διάρκεια τεσσάρων ετών. Η οικονομική και χρηματοπιστωτική επιπτώσεις αυτών των εξαγορών πρέπει να είναι σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2011.

5 σχόλια:

Xristos είπε...

POLY KALI EIDISI ME TO MONO MELANO SIMEIO NA EINAI OTI KRATISAN TON MOTTA

mike_bianconero είπε...

Xristo τον Μοτα τον απεκτησαν λογικα για να τον χρησιμοποιησουν σε καποια μεταγραφη ως ανταλαγμα...Ετσι ειχε ειπωθει πιο πριν....και τους 4 ε?Ητοι 36,5 εκ. Ματρι και Κουαγια οκ συν ενας επιθετικος και συμπληρονει 4αδα επιθετικων μαζι με Αλεξ.Οσο για τους αλλου δυο η λογικη(και οσα εχουν ακουστει)λενε πως ο Μοτα θα χρησημοποιηθει ως ανταλαγμα σε καποια μεταγραφη και ο Πεπε θα πουληθει με παραπανω απ οσα αγοραστηκε στην Ζενιτ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ mike ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Κ ΤΟΣΟ...

Dima είπε...

egw pistevw ps o motta me sovaro proponiti kanei g tn juve...

Xristos είπε...

mike_bianconero ama einai etsi opos ta les gia ton motta tote entaksei. ego se aftin tin thesi protimo eite ton cassani, eite ton de silvestri eite ton andrea masiello apo tin egxoria agora. oso gia ton pepe ton thelo ston juve esto kai os anapliromatiko