JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Stefano Tacconi.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Μετά τον Dino Zoff, τώρα είναι η ώρα αυτού που πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Γιουβέντους : Stefano Tacconi. Ο τερματοφύλακας έρχεται από την Avellino Umbria το 1983, όταν ο SuperDino αποφάσισε ότι στα 41 του πρέπει να σταματήσει. Αντικαταστάθηκε επάξια από τον Stefano και απογειώνει την ομάδα του να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πράγματι, και το κάνει καλύτερα από τον καθένα. Ακόμα και σήμερα, ο Tacconi είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας στον κόσμο που έχει κερδίσει όλα τα διεθνή κύπελλα που μπορούν να κατακτήσουν σύλλογοι. Ένα ρεκόρ που μοιράζεται με μερικούς από τους συναδέλφους που έπαιξαν μαζί του στην ομάδα, όπως Gaetano Scirea , Sergio Brio και Antonio Cabrini.

Με την Γιουβέντους, κέρδισε σχεδόν τα πάντα. Από την πρώτη σεζόν του, στην οποία "βάζει τα χέρια του» για το Scudetto και το Κύπελλο Κυπελλούχων, το κέρδισε στη Βασιλεία με αντίπαλο την Πόρτο. Στις δύο επόμενες περιόδους, φέρνει στο σπίτι ένα ακόμα Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το τελευταίο συμβάλλει με αποφασιστικό τρόπο. Όταν κλείσει τον κύκλο της η ομάδα του Trapattoni και Πλατινί , εξακολουθεί να καταφέρνει να απογειωνεί και να ικανοποίηση με την νίκης του ιταλικού Κυπέλλου και του Κυπέλλου UEFA, τόσο ως αρχηγός και με τον Zoff πλέον στον πάγκο.

Είναι η ομορφιά που μέσα σε εννέα σεζόν, παίζοντας 377 παιχνίδια αφήνουν μεγάλα μνήμη όταν χαιρετά οπαδούς στην Γιουβέντους το 1992, επίσης για τις εξερχόμενες χαρακτήρα του και υποκριτικός. Ωστόσο, άφησε την εστία της Γιουβέντους σε καλά χέρια, αυτά του Angelo Peruzzi.

2 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΗΠΕΡ... ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΦ. ΛΕΒ ΓΙΑΣΙΝ-ΣΟΥΜΑΧΕΡ-ΤΖΟΦ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑΚΟΝΙ-ΜΠΟΥΦΟΝ-ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΠΦΑΦ.
(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ)

Juve-ntinos.!!! είπε...

Και Ντασάεφ θα έλεγα εγώ.